Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ronaldo by mu rozbil telefón. Messi sa dokonale zastal fanúšika

Lionel Messi sa voči mladému priaznivcovi zachoval veľkoryso. Potom, čo ho po finále Superpohára odstrčila ochranka, bol Argentínčan ľudský.

01.08.2022 14:04
711055370 Foto:
Lionel Messi po víťaznom zápase v stretnutí o francúzsky Superpohár.
debata (3)

K peknému Messiho gestu možno dopomohlo aj to, že vo výbornej forme odohral víťazný duel Superpohára, v ktorom Paríž St. Germain zdolal Nantes 4:0.

Sedemnásobný víťaz Zlatej lopty pri schádzaní zo štadióna Bloomfield v Tel Avive zamieril do hráčskeho tunela, keď mu skočil do cesty malý chlapec.

V snahe priblížiť sa k svojmu idolu mu zabránila ochranka, ktorá sa chlapca snažil vrátiť späť na tribúnu. V tom zasiahol Messi a začal situáciu upokojovať.

Ubezpečil sa, že je priaznivec v poriadku a poskytol mladíkovi to, po čom túžil. Umožnil mu urobiť si selfie fotografiu a pohladkal ho po hlave.

Keď sa zábery z jeho reakcie začali šíriť na sociálnych sieťach, Messimu sa dostalo mnohých pochvál od fanúšikov.

Kto zaplatil najviac za futbalové posily Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juventus Turín - 89 500 000 eur
Najdrahší...

„Najlepší hráč všetkých čias je skromný,“ napísal jeden z nich. „Ronaldo by rozbil tomu dieťaťu telefón,“ uviedol ďalší, pričom spomínal na vlaňajší incident. Vtedy Messiho najväčší rival po zápase v Evertone vytrhol chlapcovi mobil z ruky a neskôr sa mu musel ospravedlniť.

Pre Messiho bol Superpohár už treťou trofejou v Paríži v tomto roku po triumfe v lige a pohári. Výnimočný rok by mohol ukončiť na majstrovstvách sveta v Katare v drese Argentíny.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Paríž St. Germain #Lionel Messi