Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo sa v príprave vyfarbil. Je to znamenie, že odchádza z United?

Cristiano Ronaldo nastúpil v základnej zostave Manchestru United v príprave proti Vallecanu (1:1). V tom druhom sa neobjavil, ani nedopozeral zápas ani na lavičke.

01.08.2022 08:45
710896690 Foto:
Je Cristiano Ronaldo na odchode z Manchestru United?
debata (1)

Buď nebol spokojný s tým, že ho tréner Erik ten Hag cez prestávku vystriedal, alebo to bola zjavná demonštrácia Ronaldovho postoja k anglickému klubu.

Každopádne, ešte počas prebiehajúceho duelu s Vallecanom zachytili fanúšikovia Portugalčana odchádzať zo štadióna Old Trafford.

Počas celého leta to medzi Manchestrom United a Ronaldom škrípe. Neukázal sa počas prvého tréningového týždňa a neodcestoval s mužstvom ani na predsezónne turné v Thajsku a v Austrálii.

Oficiálne bola jeho neúčasť odôvodnená súkromnými dôvodmi. Faktom je, že Ronaldo viackrát požiadal vedenie klubu o prestup. Jeho túžbou je pôsobiť v tíme, ktorý sa v nasledujúcej sezóne predstaví v Lige majstrov.

V posledných týždňoch sa spomínal jeho odchod do Bayernu Mníchov, Paríž St. Germain aj Sportingu Lisabon, z ktorého odišiel do vrcholového futbalu. No v Manchestri nechcú o jeho prestupe ani počuť.

Kto zaplatil najviac za futbalové posily Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juventus Turín - 89 500 000 eur
Najdrahší...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Premier League