Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pre návrat do Nemecka urobí všetko. Vzdá sa aj polovice platu

Do Chelsea prichádzal Timo Werner ako renomovaný kanonier, no za dve sezón sa nedokázal výraznejšie presadiť. Aj preto zvažuje návrat do RB Lipsko, kde bol postrachom obrancov.

30.07.2022 19:30
13. Timo Werner Foto: ,
Timo Werner.
debata

A pre návrat do nemeckej Budesligy je podľa Bildu ochotný vzdať sa polovice svojho súčasného platu. V Chelsea mal ročne zarábať v prepočte 17 miliónov eur. Dôvodom je aj nevydarená posledné sezóny, v ktorej strelil Werner v Premier League iba štyri góly.

Nemec je tak jedným z mnohých hráčov Chelsea, ktorí by mali opustiť Stamford Bridge. No jeho zmluva s tímom z Londýna platí až do leta 2025.

Britain Soccer Premier League Čítajte viac Real z neho spravil najdrahšieho mladíka. Teraz bude kapitán Arsenalu

Wernerov odchod môže signalizovať aj jeho neúčasť v kádri počas nedávnej série prípravných zápasov. Podľa stanoviska klubu s mužstvom necestoval, aby za zotavil zo zranenia.

Podľa britských médií rokuje Chelsea s RB Lipsko o možnostiach, za ktorých by bol možný Wernerov návrat do Bundesligy.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...

Útočník Lipska Yussuf Poulsen vyzval bývalého spoluhráča na návrat. „Dúfam, že sa vráti, je to dobrý hráč. Sme mužstvo, ktoré sa snaží urobiť ďalší krok v snahe zaradiť sa medzi najväčšie kluby v Európe,“ uviedol Poulsen. Pred odchodom do Chelsea nazbieral Werner v 158 zápasoch za Lipsko 93 gólov a 40 asistencií.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #RB Lipsko #Chelsea FC