Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Králi hrajú v nedeľu. Ronaldo chce odísť, no v príprave má nastúpiť

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo naznačil, že nastúpi v nedeľnom prípravnom zápase proti Rayu Vallecanu.

30.07.2022 09:30
Cristiano Ronaldo. Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata

Správa prišla uprostred špekulácii o jeho budúcnosti v Manchestri United. Ronaldo vynechal tímové sústredenie v Thajsku a Austrálii, zatiaľ nenastúpil ani v jednom prípravnom stretnutí.

V uplynulých dňoch viackrát vyjadril túžbu opustiť klub. Na sociálnej sieti Instagram však naznačil, že by mohol hrať na Old Trafforde proti španielskemu mužstvu.

Alex Ferguson Čítajte viac Sir Alex je späť. Ikonický tréner má novú úlohu v Manchestri United

„Králi hrajú v nedeľu,“ napísal 37-ročný útočník pod príspevok svojej fanúšikovskej stránky, ktorá informovala o jeho neúčasti v sobotnom prípravnom zápase proti Atleticu Madrid. Aj anglický klub uviedol, že hráči, ktorí nie sú na súpiske proti Atleticu, nastúpia v nedeľu.

Manchester United trvá na tom, že Portugalčan nie je na predaj. „S Cristianom Ronaldom počítame v nasledujúcej sezóne. Bodka. Teším sa na spoluprácu,“ povedal nový tréner „Červených diablov“ Erik ten Hag pre agentúru AFP.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...

Ronaldo sa do Anglicka vrátil minulý rok z Juventusu Turín. Za United vsietil 24 gólov a stal sa najlepším strelcom tímu, ktorý však v Premier League obsadil až šieste miesto.

V súvislosti s novým pôsobiskom Ronalda sa hovorilo aj o Atleticu, ale prezident španielskeho klubu Enrique Cerazo vylúčil v piatok Portugalčanov príchod.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Manchester United