Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniarova voľba? Buď prestup, alebo najlepší plat v Interi, tvrdí expert

Anglickej Chelsea sa nepodarilo zo Sevilly získať francúzskeho obrancu Julesa Koundého, ktorý zamieril do Barcelony. To podľa britských médií znamená návrat do hry o nákup Škriniara.

29.07.2022 21:27
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22... Foto:
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22 poslednou v drese Interu Miláno?
debata

Tréner Chelsea Thomas Tuchel hľadá spoľahlivého stredného obrancu k posile z Neapola, Kalidouovi Koulibalymu. No medzitým už má Škriniar rokovať aj o predĺžení zmluvy s Interom, ktorá sa skončí v lete budúceho roka.

Taliansky novinár a expert na prestupy Fabrizio Biasin podľa Tutto Convocati uviedol, že ak Škriniar predĺži, stane sa najlepšie plateným futbalistom Interu Miláno. Teda s výnimkou kanoniera Romelua Lukakua, ktorý je však v klube na hosťovaní práve z Chelsea.

709891539 Čítajte viac Nikto nie je väčší ako klub. Ronaldo už začína byť na smiech

Budúcnosť kapitána slovenskej reprezentácie je stále neznáme, nakoľko Inter stanovil cenu za Slováka na 70 miliónov eur. Pre porovnanie, Koundé posilnil Barcelonu za 50 miliónov.

Biasin tvrdí, že by Škriniar mohol po úspešných rokovaniach v Interi získať ročný plat na úrovni Lukakua, čo je približne 8 miliónov eur.

Nech už sa s 27-ročný pilierom defenzívy Milánčanov stane čokoľvek, nevyjde z nastolenej situácie ako porazený. Buď získa výrazne lepší plat po prestupe do PSG alebo Chelsea, alebo sa ho dočká po predĺžení kontraktu v Interi.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #PSG #Inter Miláno #Milan Škriniar