Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kulturista či futbalista? Zlatan ukázal dokonale vyrysovanú postavu

Futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič sa zotavuje po operácii kolena. No s fanúšikmi sa podelil o aktuálny fyzický stav svojho tela.

24.07.2022 17:51
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič.
debata

40-ročný veterán futbalových trávnikov nedávno o ďalší rok predĺžil zmluvu v talianskym majstrom AC Miláno. No kvôli operovanému kolenu sa očakáva, že najskôr zasiahne do hry až v roku 2023.

Znamená to, že si Ibrahimovič užíva leto a nemusí dbať na životosprávu? Ani náhodou. Že je Švéd v špičkovej forme predviedol svojim fanúšikom na Twitteri.

Odlišná rasa – tak označil svoj príspevok samotný Ibrahimovič. Určite chce aj v nasledujúcej sezóne pridať ďalšie góly v drese AC Miláno. V tej minulej sa mu to v 27 zápasom podarilo osem krát.

Posledného pol roka už nastupoval s poraneným krížnym väzom v kolene. „Šesť mesiacov som mal opuchnuté koleno. A za posledného roka som s tímom trénoval len desaťkrát a dostal viac ako 20 injekcii,“ ozrejmil svoje problémy Ibrahimovič.

Futbaloví kanonieri s najdrahšími gólmi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
17. Ohi Omoijuanfo - CZ Belehrad, 33 gólov...

Podľa vlastných slov nikdy tak na futbalových trávnikoch netrpel, ako v prvej polovici tohto roka. „Mal som jediný cieľ, urobiť zo spoluhráčov a trénerov majstrov Talianska, pretože som im to sľúbil,“ skonštatoval Švéd.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #AC Miláno #Serie A #Zlatan Ibrahimovič