Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowski sa lúči s fanúšikmi. Nahradí ho Ronaldo či Kane? Kahn reagoval

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo nenahradí Roberta Lewandowského v Bayerne Mníchov.

17.07.2022 14:51
Nemecko Futbal Lewandowski Bayern Barcelona... Foto: ,
Robert Lewandowski a tréner Julian Nagelsmann sa objímajú na konci tréningu Bayernu 16. júla.
debata (1)

Poľský útočník prestúpi do FC Barcelona a Portugalčan vyjadril túžbu odísť z Manchestru United, podľa výkonného riaditeľa nemeckého klubu Olivera Kahna by však nezapadol do koncepcie.

Ronaldo v minulej sezóne opäť predviedol svoje strelecké umenie, keď dal vo veku 37 rokov 18 ligových gólov.

„Zbožňujem Cristiana Ronalda ako hráča a každý vie, aký je fantastický futbalista. Klub má však určitú filozofiu a nie som si istý, či by pre Bayern a Bundesligu bolo správne, keby sme ho angažovali,“ povedal Kahn pre periodikum Bild am Sonntag.

Robert Lewandowski. Čítajte viac Bayern potvrdil prestup. Za Lewandowského zinkasuje rekordnú sumu

Harry Kane je vo veku 28 rokov výrazne mladší. Útočníka Tottenhamu Hotspur nedávno spájali špekulácie práve s Bayernom.

„Iste, je absolútne špičkový útočník. V jeho prípade to však je hudba budúcnosti, má platnú zmluvu s Tottenhamom,“ povedal Kahn o Angličanovi, ktorý strelil v 385 zápasoch za „Spurs“ 247 gólov.

Kaneov kontrakt vyprší v roku 2024, šéf mníchovského klubu k tomu dodal: „Teraz sa musíme postarať o to, aby sme dali dokopy káder pre novú sezónu. Uvidíme, čo sa ešte stane.“

Najvyššie týždenné mzdy futbalových hviezd Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Robert Lewandowski
Poľský útočník vymenil...

Pre úradujúceho nemeckého šampióna sú priorita dvaja futbalisti – holandský stredný obranca Matthijs de Ligt z Juventusu Turín a rakúsky stredopoliar Konrad Laimer z RB Lipsko. „O oboch rokujeme,“ uzavrel Kahn.

Lewandowski sa na sociálnej sieti poďakoval fanúšikom Bayernu. Na instagrame zverejnil fotografiu svojho mníchovského dresu v šatni klubu

Tridsaťtriročný Lewandowski získal s Bayernom za osem rokov osem bundesligových titulov, trikrát sa radoval v Nemeckom pohári, päťkrát v nemeckom Superpohári, raz v Lige majstrov, Superpohári UEFA aj na MS klubov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Lewandowski (@_rl9)

"Chcel by som sa poďakovať mojim spoluhráčom, členom realizačného tímu, vedeniu klubu a každému, kto nás podporoval a kto nám umožnil získavať trofeje.

Som nesmierne hrdý na to, čo sme dosiahli. Nadovšetko by som sa však chcel poďakovať fanúšikom, oni robia z Bayernu špeciálny klub.

Mal som to privilégium prežiť osem nádherných rokov v tomto klube a s týmito priaznivcami, ktorí navždy zostanú v mojom srdci," napísal úradujúci dvojnásobný Hráč roka podľa FIFA.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #fc barcelona #Robert Lewandowski