Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bude najlepšie plateným hráčom Chelsea. Nová posila príde od rivala

Dlhoročný anglický reprezentant Raheem Sterling je podľa britských médií blízko k prestupu do FC Chelsea. Mal už súhlasiť s podmienkami lukratívnej zmluvy.

06.07.2022 21:53
7 Sterling Foto: ,
Raheem Sterling.
debata

Zo Sterlinga sa má po príchode z Manchestru City stať najlepšie platený futbalista Chelsea. Jeho príchod si veľmi želal nemecký kouč klubu Thomas Tuchel a pre nových majiteľov by to bol prvý veľký úlovok v letnom prestupovom období.

Sterling má zmluvu s Manchesterom City do júna 2023 a za jeho príchod by Chelsea mala vyplatiť 45 miliónov libier.

Na ilustračnej snímke futbalisti zo Sierry Leone pri tréningu. Čítajte viac V Afrike sa zbláznili? V dvoch zápasoch 2. ligy padlo 187 gólov

Po odchode Romaelua Lukakua sa najlepšie zarábajúcim futbalistom klubu stal Francúz N'Golo Kante s týždenným príjmom 290-tisíc libier. Podľa ESPN bude Sterling zarábať ešte viac.

Sterling nastúpil v drese anglického majstra na 23 stretnutí, ale tréner Pep Guardiola ho čoraz menej využíval v ťažkých zápasoch. V semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid neodohral ani minútu a z posledných 11 duelov Premier league odohral len šesť.

Robert Lewandowski Čítajte viac Bayern rypol do Barcelony: Chceme cash, o dva roky tu nemusíte byť

Chelsea skončila v poslednej sezóne Premier League na treťom mieste a vpredu jej chýbala ofenzívna kvalita, keďže výkony útočníka Lukakua neboli podľa predstáv.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #raheem sterling #Chelsea FC