Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude najlepšie plateným hráčom Chelsea. Nová posila príde od rivala

Dlhoročný anglický reprezentant Raheem Sterling je podľa britských médií blízko k prestupu do FC Chelsea. Mal už súhlasiť s podmienkami lukratívnej zmluvy.

06.07.2022 21:53
7 Sterling Foto: ,
Raheem Sterling.
debata

Zo Sterlinga sa má po príchode z Manchestru City stať najlepšie platený futbalista Chelsea. Jeho príchod si veľmi želal nemecký kouč klubu Thomas Tuchel a pre nových majiteľov by to bol prvý veľký úlovok v letnom prestupovom období.

Sterling má zmluvu s Manchesterom City do júna 2023 a za jeho príchod by Chelsea mala vyplatiť 45 miliónov libier.

Na ilustračnej snímke futbalisti zo Sierry Leone pri tréningu. Čítajte viac V Afrike sa zbláznili? V dvoch zápasoch 2. ligy padlo 187 gólov

Po odchode Romaelua Lukakua sa najlepšie zarábajúcim futbalistom klubu stal Francúz N'Golo Kante s týždenným príjmom 290-tisíc libier. Podľa ESPN bude Sterling zarábať ešte viac.

Sterling nastúpil v drese anglického majstra na 23 stretnutí, ale tréner Pep Guardiola ho čoraz menej využíval v ťažkých zápasoch. V semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid neodohral ani minútu a z posledných 11 duelov Premier league odohral len šesť.

Robert Lewandowski Čítajte viac Bayern rypol do Barcelony: Chceme cash, o dva roky tu nemusíte byť

Chelsea skončila v poslednej sezóne Premier League na treťom mieste a vpredu jej chýbala ofenzívna kvalita, keďže výkony útočníka Lukakua neboli podľa predstáv.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #raheem sterling #Chelsea FC