Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlani mu zlyhalo srdce. Teraz ho môže nájsť aj pre Manchester United

Anglický futbalový klub Manchester United absolvoval niekoľko kôl rokovaní s dánskym stredopoliarom Christianom Eriksenom.

03.07.2022 09:30
Chrstian Eriksen po víkendovom zápase s West... Foto:
Chrstian Eriksen.
debata

Podľa Daily Star sa obe strany dohodli už aj na splnení finančných požiadaviek hráča. Eriksen vydesil futbalový svet vlani počas majstrovstiev Európy, keď prekonal zástavu srdca.

Vďaka srdcovému defibrilátoru zaznamenal na jar úspešný návrat na súťažné trávniky v drese Brentfordu. A fungujúce srdce je aj to, čo by si po vlaňajšej katastrofálnej sezóne želali aj priaznivci Manchestru United.

Český futbalový reprezentant Alex Král. Čítajte viac Čech ukázal, ako sa dá utiecť z Ruska. Pomohlo mu pravidlo FIFA

Podľa zdroja sú „červení diabli“ blízko k podpisu zmluvy s Dánom, no ten váha, pretože chce vidieť, akú prestupovú politiku bude Manchester presadzovať toto leto. Plat futbalistu v prípade prestupu do United by mal byť približne 8,3 milióna eur ročne.

Britské médiá už skôr napísali, že Eriksen zvažuje dve možnosti pokračovania v kariére. Ísť do Manchestru United, alebo pokračovať v Brentforde.

Tridsaťročný stredopoliar odohral v minulej sezóne za Brentford 11 zápasov v Premier League, strelil jeden gól a pridal tri asistencie. V súčasnosti je voľný hráč.

Najdrahšie prestupy roka v tomto tisícročí Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
2000 Luis Figo - Portugalsko * Cena za hráča:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League #Christian Eriksen