Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool sa buchol po vrecku. Z Egypťana urobil najdrahšieho hráča

Líder FC Liverpool Mohamed Salah predĺžil s klubom zmluvu o ďalšie tri sezóny. S týždenným príjmom 350-tisíc libier sa stane najlepšie plateným futbalistom "The Reds".

01.07.2022 22:30
Mohamed Salah Foto:
Mohamed Salah.
debata

Vedenie Liverpoolu Salahovi takmer zdvojnásobilo doterajší plat. V nedávno skončenej sezóne poberal týždenne 200-tisíc libier.

„Myslím si, že po tejto správe si naši fanúšikovia ešte viac vychutnajú nadchádzajúci víkend. Som si istý, že niektorí z nich to poriadne oslávia,“ povedal k predĺženiu zmluvy so Salahom tréner Liverpoolu Jürgen Klopp.

Eric Ramirez. Čítajte viac Slovan hlási posilu. Za belasých bude hrať top kanonier minulého roku

Salah tým ukončil špekulácie o svojej budúcnosti. Súčasná zmluva kanoniera, ktorý v 254 zápasoch vo všetkých súťažiach v drese „The Reds“ nastrieľal 156 gólov, vyprší po konci sezóny 2022/2023.

V uplynulom ročníku strelil 31 gólov. Egyptský reprezentant prišiel na Anfield Road v roku 2017 z AS Rím, počas piatich sezón získal s FC Liverpool majstrovský titul (2019/2020), Pohár FA i Ligový pohár (2021/2022), vyhral Ligu majstrov (2019), Superpohár UEFA (2019) i MS klubov (2019).

Štadión Camp Nou sa v piatok odel do nového šatu. Čítajte viac Historická zmena v FC Barcelona. Už nikdy nebude tak, ako pred ňou

„Cítim sa skvele a som nadšený, že budem môcť získať s klubom ďalšie trofeje. Je to šťastný deň pre všetkých,“ vyznal sa Salah po podpise novej zmluvy.

„Vyžiadalo si to určitý čas, no teraz je všetko hotové a môžeme sa koncentrovať na ďalšie obdobie. Každý videl, že počas uplynulých piatich či šiestich rokov sa náš tím neustále zlepšoval,“ dodal pre klubový web.

Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou na Ibize Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguezová na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Mohamed Salah