Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kluby zvádzajú boj o Škriniara. Ten si dáva v Španielsku do tela

Dnes sa oficiálne otvára letné prestupové obdobie. Podľa talianskych médií mal Paríž St. Germain opäť navýšiť ponuku za slovenského reprezentanta Milana Škriniara.

01.07.2022 08:00
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22... Foto:
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22 poslednou v drese Interu Miláno?
debata (2)

Podľa football-italia.net mal PSG položiť na stôl 65 miliónov eur. Táto suma sa už približuje k očakávaniam Interu Miláno, ktoré Škriniara ocenilo na 70 miliónov.

Elitného obrancu by vo svojich kádroch radi videli aj FC Chelsea, Tottenham Hotspur a čoraz častejšie sa ako záujemca objavuje aj Manchester United. No podľa medializovaných informácii vyrukoval s jedinou ponukou zatiaľ Paríž St. Germain.

Milan Škriniar, Lionel Messi Čítajte viac Nielen Messi. Na Škriniara čaká v Paríži luxus i zástup celebrít

Zatiaľ čo okolo Škriniara neutíchajú prestupové šumy, kapitán futbalovej reprezentácie si užíva dovolenku v Španielsku spolu s priateľkou a dcérkou.

Na Instagrame sa okrem fotiek rodinnej pohody a zaslúženého oddychu pochválil aj videom, na ktorom tvrdo zaberá v posilňovni.

Ako napokon dopadne Škriniarova prestupová sága a či vôbec zmení počas leta dres je nateraz vo hviezdach. Každopádne Slovák sa svedomito pripravuje na novú sezónu, nech už začne kdekoľvek.

Čo by Milan Škriniar našiel v Paríži? Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Park princov. Jeden z najslávnejších štadiónov...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Inter Miláno #Milan Škriniar