Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Chystá sa prestupová bomba. Ronaldo do Bundesligy? Dáva to zmysel

Španielsky portál as.com informuje, že Cristiano Ronaldo je odhodlaný opustiť Manchester United a uvedomuje si záujem z Bayernu Mníchov.

23.06.2022 22:45
Cristiano Ronaldo. Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

V Európe sú dominantné futbalové ligy v Anglicku, Španielsku, Taliansku a Nemecku. A v troch z nich sa Ronaldo tešil zo zisku majstrovského titulu. Len v Bundeslige oň ešte nemal možnosť bojovať. No to sa už čoskoro môže zmeniť.

Podľa španielskeho portálu as.com je práve nemecký Bayern Mníchov horúcim kandidátom na získanie Ronalda do svojich služieb.

Z Bavorov sa tak môže stať jeden z najúspešnejších klubov na prestupovom trhu. Správa o Ronaldovi uzrela svetlo sveta v deň, keď Bayern predstavil hviezdneho Sadia Maného, ktorý dorazil z FC Liverpool.

Nick Pope. Čítajte viac Dúbravkov post jednotky je ohrozený. Newcastle kúpil reprezentanta

Už dávnejšie britské médiá informovali, že nový tréner Manchestru United Erik ten Hag sa bude spoliehať skôr na mladých hráčov čo bol pre Ronalda jasný signál na odchod.

Portugalčan by mohol v Bayerne nahradiť odchádzajúceho Poliaka Roberta Lewandowského, ktorý si chce stoj čo stoj vydupať odchod do vysnívanej Barcelony.

Juraj Kucka Čítajte viac Z Premier League na Tehelné pole. Slovan zlanáril Kucku

Podľa AS už zástupcovia Ronalda evidujú záujem Bayernu a údajne vidia jeho odchod do Nemecka v pozitívnom smere. V prípade Portugalčana sa môže jednať o pochopiteľný krok, keďže jednu z posledných sezón v kariére nechce stráviť účinkovaním v Európskej lige a v tíme, ktorý bude prechádzať veľkými zmenami.

Navyše v Bayerne by mohol skompletizovať unikátnu zbierku titulov a z bavorského tímu bude bezpochyby jeden z favoritov na triumf v Lige majstrov. S hráčmi ako Müller, Sané, Coman, Gnabry, Mané by bola ofenzíva Bayernu jednou najnebezpečnejších v Európe.

Najväčšie prestupové prepadáky histórie Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
15. Aaron Wan-Bissaka * Dátum prestupu:...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Bayern Mníchov