Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Dúbravkov post jednotky je ohrozený. Newcastle kúpil reprezentanta

Klub, ktoré dres v Premier League oblieka slovenský brankár Martin Dúbravka oznámil najnovšiu posilu. Do tímu prichádza 30-ročný anglický reprezentant Nick Pope.

23.06.2022 21:00
Nick Pope. Foto:
Nick Pope.
debata (1)

Takmer dvojmetrový Pope prestúpil z Burnley FC za 12 miliónov eur. Za svoj bývalý klub odchytal 155 zápasov a Anglicko reprezentoval v 8 zápasoch.

Nový gólman bol pre toto leto vysoko na zozname želaní trénera Newcastlu Eddieho Howa. Pope sa dohodol na štvorročnej zmluve.

„Som tu a nemôžem sa dočkať, kedy začnem,“ uviedol Pope. Priznal, že dohoda s hráčom a medzi klubmi sa rodila niekoľko týždňov.

Z nového hráča v mužstve mal radosť aj tréner Howe. „Prejavilo o neho záujem mnoho iných klubov, takže by som sa chcel poďakovať majiteľom a všetkým v zákulisí, ktorým sa ho podarilo sem dostať,“ uviedol Howe.

O tom, čo príchod skúseného brankára znamená pre Slováka Dúbravku sa tréner Newcastlu United na oficiálnej stránke klubu nevyjadril.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #Martin Dúbravka #Nick Pope