Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Balí Škriniar kufre? Inter už za neho našiel náhradu

Špekulácie neutíchajú, práve naopak. Okolo kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Milana Škriniara je naďalej horúco.

22.06.2022 15:08
škriniar inter Foto:
Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
debata

Elitný stopér, ktorému vyprší zmluva s Interom Miláno v júni 2023, je na roztrhanie. Záujem o jeho služby hlásia viaceré veľkokluby, najvážnejšie vyzerá interes z Paríža.

Milionári zo Saint-Germain núkajú podľa portálu Football Italia 55 miliónov, Inter údajne požaduje o 20 miliónov viac.

20. László Bénes Čítajte viac Miliónový prestup! Bundesligista víta slovenského reprezentanta

Alfredo Pedulla z webu Sempre Inter tvrdí, že kluby by sa mohli dohodnúť na sume 65 miliónov eur plus podiely na budúcom predaji.

Talianske médiá informujú, že Inter už našiel za Slováka aj náhradu. Má byť ňou jeden z dvojice Gleison Bremer, Nikola Milenkovič.

Preferovanou voľbou je Brazílčan Bremer, ktorý hrával doteraz za AC Turín. Má však vyššie ambície a vedenie klubu už informoval, že chce z klubu odísť. Vedenie AC verí, že za neho zinkasuje minimálne 40 miliónov eur.

Okrem Milánčanov by ho radi získal aj Juventus, AC Miláno či londýnska Chelsea, ale Bremer už mal dať slovný prísľub, že si vyberie Inter.

Srb Milenkovič, ktorý okrem postu stopéra môže hrať aj na kraji obrany, strávil uplynulú sezónu v drese Fiorentiny. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt.de je jeho cena 20 miliónov eur.

Najdrahší futbalisti sveta Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
20. João Félix (Port./Atlético Madrid): 90,8...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Inter Miláno #Milan Škriniar