Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Interu o Škriniarovi: Ťažšie je nahradiť útočníka, ako obrancu

Najvyšší funkcionár Interu Miáno, generálny riaditeľ Giuseppe Marotta naznačil, že klub asi čakajú zmeny v obrane.

20.06.2022 15:00
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22... Foto:
Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22 poslednou v drese Interu Miláno?
debata

Šéf Interu Miláno Marotta prezradil novinky v rozhovore pre Radio Anch'Io. Nemenoval síce priamo meno kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Milana Škriniara, ale čo to jeho slová naznačili.

Škriniar je spájaný najmä s možným prestupom do Paríž St. Germain, ale čoraz častejšie sa jeho meno vyskytuje aj v súvislosti s odchodom do FC Chelsea.

Milan Škriniar Čítajte viac Paríž zvýšil ponuku na Škriniara. Inter Miláno vyslalo jasný signál

Slovenský obrancovi zostáva už len 12 mesiacov platnej zmluvy s Interom Miláno a klub si nemôže v budúcom roku dovoliť riskovať, že Škrinier odíde z tímu zadarmo ako voľný hráč.

Marotta pri riešení situácie so Škriniarom a strednými obrancami uznal, že predaj na týchto postoch je možný. „Je ťažšie nahradiť útočníka, ako obrancu. Pretože tých prvých nie je veľa a majú vysoké ceny,“ uviedol Marotta.

Francúzsko po triumfe vo finále MS v Rusku 2018. Čítajte viac Kto bude majstrom sveta vo futbale? Superpočítač našiel víťaza

Reagoval tým aj na zvyšujúci sa záujem o kanoniera Lautara Martineza, ktorého sa v Interi nechcú vzdať takmer za žiadnuc cenu. Ale späť k obrancom. „Pravdepodobne budeme nútení urobiť niečo v obrane a už zvažujeme alternatívne posily, ak jeden z našich obrancov odíde,“ skonštatoval Marotta.

Paríž St. Germain údajne neuspel s prvou ponukou na Škriniara za 50 miliónov eur – vedenie Interu má požadovať minimálne 70 miliónov. No podľa portálu sportsmole.co.uk bude musieť Inter zvažovať kompromis, ak si má zabezpečiť peniaze na pripravované letné nákupy.

Jedným z hlavných prestupových cieľov Interu je návrat jeho bývalého kanoniera Romalua Lukakua práve z londýnskej Chelsea. Belgičan do Anglicka odišiel za 113 miliónov eur v auguste 2021.

Štadióny pre MS vo futbale v Katare 2022 Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Názov: Stadium 974 * Mesto: Dauha * Kapacita:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Inter Miláno #Milan Škriniar