Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je späť v Barcelone. Po jeho príchode fanúšikovia šaleli

Fanúšikovia FC Barcelona ukázali, že napriek odchodu Lionela Messiho z klubu na milovaný idol nezanevreli.

15.06.2022 22:50
Lionel Messi. Foto:
Lionel Messi.
debata

Je tomu desať mesiacov, keď bol Messi nútený opustiť Barcelonu po tom, čo mu v klube vypršala zmluva a Katalánci si nemohli dovoliť jej predĺženie.

Pri rozlúčkovej tlačovej konferencii sa pred kamerami rozplakal, no futbalovú radosť rozdával ďalej v Paríž St. Germain.

Príchod Messiho na letisku v Barcelone.

Pod Eiffelovkou však nežiaril, jeho hviezda upadla, keď dal v najvyššej súťaži iba šesť gólov. Navyše s ambicióznym tímom vypadol už v osemfinále Ligy majstrov s Realom Madrid.

No pri každom návrate do Barcelony si môže byť Messi istý, že je naďalej obdivovaný. V stredu pricestoval s rodinou do katalánskej metropoly, aby tam strávil letné prázdniny.

Tehelné pole Čítajte viac Po 30 rokoch nezabudli: Keď slovenská polícia bila maďarských fanúšikov

34-ročného Argentínčana čakali na letisku desiatky priaznivcov s ktorými sa ochotne odfotil a rozdal pár autogramov pred tým, ako si to namieril do svojho domu.

A oddych bude určite potrebovať. Pre Messiho tak, ako pre väčšinu futbalistov totiž príde vrchol sezóny paradoxne v jej strede – na koncoročných majstrovstvách Európy v Katare. A titul majstra sveta je jediná veľká trofej, ktorú si 7-násobný najlepší futbalista sveta ešte nemohol poťažkať.

Po tejto žene pásla celá Barcelona Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Suzy Cortezová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #barcelona #Lionel Messi