Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Reale úspešnejší nehral. Brazílčana čaká špeciálna rozlúčka

Brazílčan Marcelo vyhral s Realom Madrid 25 veľkých trofejí vrátane 5 triumfov v Lige majstrov a 6 španielskych titulov.

12.06.2022 14:30
Brazílsky obranca Marcelo strávil v Reale... Foto: ,
Brazílsky obranca Marcelo strávil v Reale Madrid 15 sezón.
debata

Po vypršaní zmluvy 30. júna sa Marcelo stane voľným hráčom a jeho budúcnosť je spájaná s množstvom európskych klubov ako napríklad s Fenerbahce Istanbul a Olympique Marseille.

Klub vo vyhlásení na svojej webovej stránke potvrdil: „Real Madrid C. F. by chcel oznámiť, že zajtra, v pondelok 13. júna o 13:00 (SEČ), sa v Real Madrid City uskutoční rozlúčka a vzdanie holdu nášmu kapitánovi Marcelovi na ktorej bude aj prezident klubu Florentino Pérez."

Fanúšikovia ukrajinskej futbalovej reprezentácie. Čítajte viac Máš iný názor? Letíš z klubu. Ukrajinský tím vyhodil dvoch trénerov

Očakáva sa, že krajnému obrancovi sa dostane rovnakej pozornosti, akej sa v nedávnej minulosti dočkali Iker Casillas či Sergio Ramos pri ich odchode.

Marcelo, ktorý je v klube od roku 2007, sa dočkal svojho rozprávkového konca po tom, čo minulý mesiac v magickej noci v Paríži pre Los Blancos zdvihol piatykrát víťaznú trofej v Lige majstrov.

Leon Bailey si prežil na Jamajke chvíle hrôzy. Čítajte viac Momenty hrôzy exfutbalistu Trenčína. Havária priateľky a malého syna

Po zápase proti Liverpoolu vo finále Ligy majstrov Marcelo povedal: „Je to neuveriteľná emócia, pretože je to môj posledný zápas v Reale Madrid.“

Celkovo Brazílčan odohral za Real Madrid 545 zápasov vo všetkých súťažiach, pričom strelil 38 gólov a z pozície ľavého obrancu zaznamenal aj 103 prihrávok.

Marcelo prišiel do klubu ako náhrada za legendárneho Roberta Carlosa, no v mnohých ohľadoch svojho krajana počas účikovania v klube prekonal.

Najdrahší adepti na lukratívny letný prestup Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Romelu Lukaku, Belgicko - Chelsea FC...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Marcelo #la liga