Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

140 miliónov eur. Toľko má mať Holanďan na revolúciu v Man United

Tréner Erik ten Hag má v Manchestri United nadviazať na úspechy, ktoré v posledných rokoch vybojoval s Ajaxom Amsterdam.

30.05.2022 16:00
Tréner Manchestru United Erik ten Hag. Foto: ,
Tréner Manchestru United Erik ten Hag.
debata

S top holandským klubom dokázal vyhrať tri majstrovské tituly v Eredivisie, dvakrát Holandský pohár a postúpil aj do semifinále Ligy majstrov.

Podľa britských médií je známa čiastka, s ktorou môže nový kouč „červených diablov“ pracovať počas letného prestupového obdobia. Je to 120 miliónov libier (v prepočte 140 miliónov eur).

Silvio Berlusconi. Čítajte viac Berlusconi je späť vo veľkom futbale. Jeho klub postúpil do Serie A

Celková suma by sa ešte mohla zvýšiť v závislosti od predaja niektorých futbalistov z kádra. Spomínajú sa najmä odchody Aarona Wan-Bissaku, Erica Baillyho, Anthonyho Martiala a Paula Pogbu.

A na ktorých hráčov pôjde väčšina z prestupového balíka? Podľa neoficiálnych správ by ten Hag rád dal dohromady kľúčových hráčov Ajaxu, ktorý pred troma rokmi vybojovali senzačné semifinále Ligy majstrov.

Rozhnevaný dav fanúšikov Saint-Étienne. Čítajte viac Hrozivé scény. Nasrdení fanúšikovia zahádzali hráčov svetlicami

Ide najmä o finančne náročné nákupy Frenkieho de Jonga z FC Barcelona a Matthijsa de Ligta z Juventusu Turín. Ďalší Holanďan, Donny van de Beek, už v drese Manchestru United pôsobí.

Spomína sa tiež posilnenie obranných radov a v tejto súvislosti sa skloňuje príchod španielskeho reprezentanta Pau Torresa z Villarrealu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League