Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kam pôjdete na dovolenku? V Man United začal úradovať nový kouč

Tréner Manchestru United Erik ten Hag si vyžiadal podrobné správy o každom hráčovi a dokonca chce vedieť, kde bude tráviť chvíle voľna.

25.05.2022 19:30
Nový tréner Manchestru United Eric ten Hag. Foto: ,
Nový tréner Manchestru United Eric ten Hag.
debata

Holanďan ten Hag sledoval v nedeľu posledný duel Manchestru United v sezóne na pôde Crystal Palace z tribúny a v pondelok bol oficiálne predstavený ako nový šéf lavičky United.

Podľa The Mirror sa okamžite chopil riadiacej pozícii a v prvom rade chce o svojich futbalistoch vedieť úplne všetko.

Roman Abramovič Čítajte viac Hlavné je, že Abramovič nič nedostane. Briti odklepli predaj Chelsea

Od kompetentných v klube s si vyžiadal o hráčoch kompletný prehľad vrátane podrobnosti o ich pobyte na dovolenke. Chce totiž vedieť, ako prídu pripravený na začiatok prípravy 27. júna.

Holanďan, ktorého v domovine prezývali The Headmaster – čiže riaditeľ školy. Je známy prísnou disciplínou a dá sa očakávať, že svoje plány začne v klube veľmi rýchlo realizovať.

Fanúšikovia Feyenoordu v Tirane pred finále Európskej konferenčnej ligy. Čítajte viac Vyčíňanie chuligánov pred finále. Ulice Tirany sa zmenili na bojisko

Po porážke na pôde Crystal Palace 0:1 ukončil Manchester United sezónu na šiestom mieste tabuľky Premier League so ziskom 58 bodov a vyrovnaným skóre.

Pre „červených diablov“ je to vôbec najnižší bodový zisk od začiatku účinkovania v Premier League v sezóne 1992/93. V budúcej sezóne sa klub predstaví v skupinovej fáze Európskej ligy.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #Erik ten Hag