Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mbappého rozhodnutie budí vášne: Urážka futbalu, čertí sa šéf La Ligy

Francúzsky futbalista Kylian Mbappe by mal aj naďalej hrať za Paríž St. Germain. Podľa AP sa dohodol so šampiónom Ligue 1 na novej trojročnej zmluve.

21.05.2022 20:21
Kylian Mbappé. Foto: ,
Kylian Mbappé.
debata

Dvadsaťtriročnému útočníkovi v Paríži končí platnosť kontraktu a mohol odísť zadarmo. Výrazný záujem mal Real Madrid.

Mbappe v priebehu sezóny vyhlásil, že chce z Paríža odísť, no iba za podmienok, ktoré budú pre jeho doterajšieho zamestnávateľa výhodné.

Španielsky veľkoklub údajne najskôr ponúkol 180 miliónov eur, čo je rovnaká čiastka, za ktorú Mbappeho získali Parížania z Monaca. Neskôr navýšili ponuku na 200 miliónov eur, no ani to nestačilo.

Futbalisti ŠK Slovan sa tešia zo zisku majstrovskej trofeje. Čítajte viac Bez víťazstva, no s trofejou. Slovan ukončil úspešnú sezónu remízou

Zotrvanie Mbappeho vo francúzskej lige nahnevalo prezidenta La Ligy Javiera Tebasa. „Toto je urážka futbalu. Ktovie odkiaľ má PSG peniaze a koľko ho bude platiť. Ten klub minul za uplynulú sezónu 600 miliónov na platoch a vykázal stratu 700 miliónov. Al-Chelafi je rovnaká hrozba ako Superliga,“ zverejnil Tebas.

Mbappe prišiel do Paríža z Monaca v auguste 2017 a pomohol klubu získať štyri z piatich titulov v Ligue 1. Nazbieral 168 gólov a dostal sa na druhú priečku klubovej histórie za Edinsona Cavaniho, ktorý má na konte 200.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé