Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Deň pred finále Premier League. Ocenenia berú futbalisti Manchestru

Za Hráča roka v anglickej najvyššej súťaži vyhlásili Belgičana Kevina de Bruyneho. Cenu pre najlepšieho mladého futbalistu získal jeho spoluhráč Phil Foden.

21.05.2022 15:57
Kevin De Bruyne Foto: ,
4. Kevin De Bruyne (Belg./Manchester City) 35 bodov.
debata

30-ročný de Bruyne sa pripojil k exkluzívnej skupine hráčov, ktorí získali ocenenie vo viac ako jednej sezóne – doteraz to dokázali Thierry Henry, Cristiano Ronaldo a Nemanja Vidič.

De Bruyne, ktorý získal ocenenie prvýkrát v sezóne 2019–20, bol výnimočným hráčom pre Citizens, ktorí sa uchádzajú o získanie štvrtého titulu majstra v posledných piatich sezónach.

Belgický reprezentant je známy svojimi výnimočnými schopnosťami tvorcu hry. No výnimočne sa mu darilo aj v zakončení, keď v tomto ročníku Premier League strelil 15 gólov a zaznamenal sedem asistencií.

De Bruyne pri preberaní ceny pre mancity.com povedal: „Získať toto ocenenie druhýkrát je úspech, na ktorý som skutočne hrdý," uviedol Belgičan.

Ten dokázal uspieť v konkurencii spoluhráča z Manchestru Joaa Cancela, ako aj Trenta Alexandra-Arnolda, Jarroda Bowena, Bukaya Saku, Mohameda Salaha, Son Heung-min a Jamesa Warda-Prowse.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #manchester city #Kevin De Bruyne