Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bitka o Mbappého vrcholí. Paríž vyťahuje žolíka, najlukratívnejší plat

Podľa zahraničných médií využíva Paríž St. Germain posledný pokus, aby zvrátil rozhodnutie Kyliana Mbappého odísť do Realu Madrid.

17.05.2022 21:20
Francúzsko Futbal liga Brest PSG Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé v drese PSG.
debata

A v meste pod Eiffelovou vežou ho má udržať najlukratívnejší plat v histórii futbalu. Podľa portálu sportbible.com má Mbappé na stole exkluzívnu ponuku.

V prípade, ak svojim podpisom spečatí predĺženie zmluvy získa podpisový bonus takmer 120 miliónov eur a jeho mesačný príjem by sa zdvojnásobil na 4,8 miliónov eur.

Roman Abramovič Čítajte viac Právny chaos okolo predaja Chelsea. Briti nepustia Abramovičovi ani libru

Ďalšie nemalé ohodnotenie by predstavovali peniaze za strelené góly, získané Zlaté lopty a prípadné úspechy v Lige majstrov.

Napriek exkluzívnej ponuke sa dá predpokladať, že Mbappého odhodlanie obliecť si dres Realu Madrid nie je motivované peniazmi, ale záujmom hrať v najúspešnejšom futbalovom klube na svete.

Kylian Mbappé Čítajte viac Mbappé rozhodol o svojej budúcnosti. Oblečie si dres Realu Madrid?

Zdroje blízke Mbappému sa domnievajú, že hotovosť PSG nezodpovedá ambíciám klubu a existuje pocit, že klub brzdí kariéru francúzskeho reprezentanta.

Definitívne rozhodnutie by mal trojnásobný najlepší futbalista francúzskej Ligue 1 oznámiť v najbližších dňoch.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé