Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Penalta, vylúčenie a prehra. Arsenal vybuchol v londýnskom derby

Futbalisti Tottenhamu Hotspur zvíťazili nad Arsenalom 3:0 a zdramatizovali boj o miestenky do budúcoročnej Ligy majstrov.

12.05.2022 22:39
Son Heung-min prikrášlil víťazstvo Tottenhamu... Foto: ,
Son Heung-min prikrášlil víťazstvo Tottenhamu tretím gólom.
debata

Tottenham stráca z piateho miesta na štvrtých „kanonierov“ len jeden bod a na tretiu Chelsea päť. Do konca sezóny Premier League zostávajú dve kolá.

Skóre dohrávky 22. kola sa zmenilo prvýkrát v 22. minúte. V pokutovom území fauloval Cedric Soares a Harry Kane sa z bieleho bodu nemýlil.

Philippe Coutinho (vľavo) má po nevydarených rokoch opäť radosť z futbalu. Čítajte viac Prestupové fiasko Barcelony. Hráča kúpila za 135 miliónov, predala za 20

Arsenal si nedal pozor na disciplínu a o chvíľu pykal. Rob Holding dostal v 26. minúte prvú a o ďalších sedem druhú žltú kartu a išiel predčasne do šatne.

Domáci využili početnú výhodu už o štyri minúty, keď sa znova presadil Kane. Tentokrát hlavou – 2:0. Neprešli ani dve minúty druhého polčasu a Tottenham viedol už o tri góly.

Strelou k pravej žrdi zvýšil Son Heung-Min. V ďalšom priebehu si oba tímy vypracovali ešte niekoľko šancí, ale góly už nepadli.

Premier league:
Tottenham Hotspur – Arsenal FC 3:0 (2:0)
Góly: 22. a 37. Kane (prvý z 11m), 47. Son, ČK: 33. Holding (Arsenal) po druhej ŽK


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Tottenham Hotspur #Arsenal FC