Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prestupové fiasko Barcelony. Hráča kúpila za 135 miliónov, predala za 20

Katalánsky veľkoklub sa kombináciou koronakrízy a zlých rozhodnutí dostal do veľkých finančných problémov. Krásnym príkladom "vyhodených" peňazí je Brazílčan Philippe Coutinho.

12.05.2022 21:31
Philippe Coutinho (vľavo) má po nevydarených... Foto: ,
Philippe Coutinho (vľavo) má po nevydarených rokoch opäť radosť z futbalu.
debata (2)

Coutinho si spravil vynikajúce meno ešte počas pôsobenia v anglickom FC Liverpool, kde patril medzi ťahúňov a jeho cena raketovo vzrástla.

V januári 2018 neodolal vábeniu Barcelony a za 135 miliónov eur opustil britské ostrovy. V Katalánsku mal nahradiť Neymara, ktorý si to namieril do Paríža.

Frenkie de Jong a Erik ten Hag. Čítajte viac Stojí 80 miliónov. Tento hráč má zaručiť návrat Manchestru United

No to sa Coutinhovi nikdy nepodarilo a jeho spolupráca s Messim a Suarezom viazla. A tak Brazílčan počas obdobia lukratívneho kontraktu putoval na hosťovanie do Bayernu Mníchov a potom aj do Aston Villy.

A práve posledný menovaný klub teraz zmenil hosťovanie na trvalý prestup a mužstvo trénera Stevena Gerrarda sa môže tešiť na ofenzívne kúsky brazílskeho virtuóza aj v ďalších ročníkoch.

Najlepšie zarábajúci Slováci v českej lige Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
1. Bořek Dočkal (Česko, Sparta) - 36 - 60-tisíc...

Za jeho trvalý príchod do Birminghamu zaplatila Aston Villa 20 miliónov eur, čiže Barcelona na Coutinhovi za štyri roky prerobila 115 miliónov eur.

V posledných rokoch je viacero nevydarených hráčskych prestupov v podaní vedenia Barcelony, ale ten Coutinhov vyčnieva nad všetkými.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #Philippe Coutinho