Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Úsmev do kamery a jediná veta. Futbalový svet rieši Ronaldov odkaz

Po dvoch prehrách a remíze sa v Premier League dočkali trojbodového zápisu. Futbalisti Manchestru United priviedla k pondelkovému víťazstvu nad Brentfordom gólom aj najväčšia hviezda tímu Cristiano Ronaldo.

03.05.2022 13:32
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo so spoluhráčmi oslavuje gól.
debata (1)

Keď po záverečnom hvizde Portugalčan schádzal z ihriska, užíval si ovácie domáceho publika. „Ešte som neskončil,“ povedal do kamery s úsmevom.

Fanúšikovia United veria, že tým myslel zotrvanie na Old Trafforde a túžbu – napriek špekuláciám o návrate do Realu Madrid – pokračovať 37-ročný kanonier aj v ére nového trénera Erika ten Haga.

Holanďan po sezóne, v ktorej čakajú aktuálne šiesty tím ligy zápasy v Brightone a na ihrisku Crystal Palace, nahradí Nemca Ralfa Rangnicka.

Futbalový svet sa zaoberá otázku, či sa holandskému odborníkovi bude Ronaldo hodiť do koncepcie. Aj keď dal za United najviac gólov v sezóne (24), výsledky mužstva v tomto ročníku sú sklamaním.

Ronaldo po pondelkovom víťazstve na sociálnej sieti poďakoval priaznivcom:

Cristiano Ronaldo Čítajte aj United po troch zápasoch bodovali naplno. Aj vďaka Ronaldovi

"Opäť skvelá podpora z tribún. Využime príležitosť nášho posledného zápasu sezóny na Old Trafforde na poďakovanie našim úžasným fanúšikom, ktorí stáli po našom boku počas náročnej sezóny a nikdy nás neopustili.

Ďakujem vám. Vaša podpora pre nás znamená celý svet a naším cieľom je byť každým dňom lepší, aby sme dosiahli to, čo všetci chceme: slávu Manchestru United!"

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United