Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po prehre šli na Ibizu. Hráčov Bayernu si podal i Matthäus

Futbalisti Bayernu Mníchov sa stali terčom kritiky za dvojdňový výlet na Ibizu.

02.05.2022 21:25
Robert Lewandowski Foto: ,
Robert Lewandowski počas zápasu v Mainzi.
debata

Väčšina hráčov z kádra nemeckého majstra odletela na španielsky ostrov hneď po sobotnej prehre 1:3 na pôde 1. FSV Mainz.

Zverencov Juliana Nagelsmanna kritizoval napríklad Felix Magath, ktorý s bavorským klubom získal dva ligové tituly (2005, 2006).

„Ja by som to nedovolil. Nerozumiem, ako si môže tím povedať, že nehrá naplno do konca sezóny,“ uviedol pre agentúru AFP kormidelník, ktorého Hertha Berlín v kádri so Slovákom Petrom Pekaríkom bojuje o udržanie sa v najvyššej nemeckej súťaži.

Najlepšie platení futbalisti sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. David de Gea (Manchester United): 23 406...

So Stuttgartom, ktorý figuruje v zóne zostupu o dva body za Herthou, Bayern zohrá záverečný domáci zápas sezóny.

„Je úplne samozrejmé, že naši hráči dajú maximum do stretnutia so Stuttgartom. Svojim fanúšikom chcú v záverečnom dueli na domácom ihrisku dopriať príjemné ukončenie sezóny a víťazstvo,“ povedal športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidžič, ktorý pobyt na vychytenom ostrove označil za teambuilding.

Futbalisti Herthy Berlín sú na dobrej ceste k zotrvaniu v Bundeslige. Čítajte aj Pekaríkova Hertha je krok od záchrany. Bayern prehral v Mainzi

Ku kritike sa pripojil aj legendárny hráč Mníchova Lothar Matthäus. Podľa kapitána majstrov sveta z roku 1990 nebol odchod na dovolenkový ostrov vhodný a na tím bude mať negatívny vplyv.

„Nie je to vhodné, najmä po takom zápase. Na mieste trénera by som bol na hráčov tvrdší, po takom výkone by som im voľno nedal,“ povedal.

Medzi dovolenkujúcimi futbalistami neboli kapitán Manuel Neuer či Thomas Müller.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov