Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dilema exhviezdy Manchestru. Zobrať 12 miliónov hneď, alebo 25 neskôr?

Útočník Anthony Martial mal byť budúcnosťou Manchestru United. No zranenia a strata formy z neho urobili nežiadúceho. Klub sa chce teraz vykúpiť z lukratívnej zmluvy.

01.05.2022 18:30
martial Foto: ,
Anthony Martial.
debata

Francúzsky reprezentant má totiž na Old Trafforde lukratívnu zmluvu na 240-tisíc libier týždenne a platí mu až do leta 2024.

Martial sa po príchode Cristiana Ronalda nedokázal na jeseň presadiť do zostavy Manchestru a v januári putoval na hosťovanie do FC Sevilla. Tam sa však ani raz strelecky nepresadil.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10.
Dávid Hancko
AC Sparta Praha
867 000 eur

Britský The Sun tvrdí, že United je pripravený vyplatiť Martiala zo zmluvy, ktorá mu má v nasledujúcich dvoch sezónach priniesť 25 miliónov libier.

Ak si dokáže bývalý futbalista AS Monaco nájsť v lete nový klub, sú ochotní mu okamžite vyplatiť 12 miliónov libier.

Existuje len veľmi malá šanca, že nový kouč Manchestru United Erik ten Hag počíta vo svojich plánoch na prebudovanie mužstva so službami Martiala. Navyše je aktuálne zranený.

Cristiano Ronaldo. Čítajte viac Chcú sa ho zbaviť? Črtá sa senzačný prestup Ronalda z Manchestru

Jednou z možností je pre neho aj zotrvanie v Seville na trvalý prestup. „Jeho príchod by bol lacnejší, ako si možno myslíte. Vyšiel by na šesť-sedem miliónov. Ale stále je to riskantné,“ uviedol športový riaditeľ Sevilly Monchi.

Bude zaujímavé sledovať, či pôjde hráčovi viac o futbal, alebo o peniaze. Ak sa rozhodne zabojovať o dôveru u nového trénera United, tak druhá možnosť je asi pravdepodobnejšia.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Anthony Martial