Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Záchrana za každú cenu. Nočný ohňostroj mal znechutiť hráčov Chelsea

Narušiť im spánok, znechutiť im zápas a čo najviac ich oslabiť pred dôležitým duelom Premier League. O to sa snažili priaznivci FC Everton pred súbojom proti Chelsea.

01.05.2022 13:45
Thomas Tuchel, tréner Chelsea. Foto:
Thomas Tuchel, tréner Chelsea.
debata

V noci zo soboty na nedeľu odpálili fanúšikovia FC Everton hlučný ohňostroj pred hotelom Hilton, v ktorom spala výprava futbalistov a členov realizačného tímu FC Chelsea.

Záznam z odpaľovania ohňostroja sa šíril sociálnymi sieťami. Údajne celá svetelná a zvuková „šou“ trvala až poldruha hodiny skončila krátko pred treťou nadránom.

Everton potreboval v nedeľnom stretnutí proti Chelsea nutne bodovať, aby sa v tabuľke dostal z pozícii znamenajúcich zostup do druhej najvyššej súťaže.

Pred duelom totiž zverenci trénera Franka Lamparda strácali na Leeds a Burnley už päť bodov. Everton mal však oproti rivalom dva zápasy k dobru.

Okrem samotného boja o záchranu bude duel atraktívny aj z pohľadu trénerov. Thomas Tuchel totiž na lavičke Chelsea nahradil pred rokom práve Franka Lamparda.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #FC Everton #Chelsea FC