Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trabzooon! Hamšík výkrikom ukončil tlačovku a užíval si titul

Kapitán slovenskej reprezentácie Marek Hamšík sa po 17 sezónach vo vrcholovom futbale dočkal ligového triumfu. A s fanúšikmi aj spoluhráčmi to poriadne roztočil.

01.05.2022 08:00
Marek Hamšík v obkolesení fanúšikov Trabzonsporu. Foto:
Marek Hamšík v obkolesení fanúšikov Trabzonsporu.
debata (8)

Rekordér v počte zápasov za slovenskú reprezentáciu má za sebou noc, na ktorú nezabudne do konca života. Hamšík bol stabilným pilierom úspešnej zostavy Trabzonsporu, ktorý v sobotu večer dokráčal po remíze 2:2 s Antalyasporom k prvému titulu klubu po dlhých 38 rokoch.

Rozvášnení fanúšikovia po konečnom hvizde obkolesili všetkých svojich hrdinov vrátane Hamšíka. Ten bol v obkľúčení šťastných priaznivcov a spolu s nimi odštartoval prvé oslavy priamo na trávniku.

Hamšíkovi aj jeho kolegom trvalo nemalú chvíľu, kým sa z trávnika dostali do šatne a následne na stretnutie s médiami. Aj tu zohral Slovák dôležitú úlohu, keď práve jeho výkrik ukončil tlačovú konferenciu po dlho očakávanom triumfe.

„Ani neviem, čo mám povedať. Jednoducho, som veľmi šťastný. Je to nádherné vysloviť, že dočkal som sa prvého majstrovského titulu v seniorskej kategórií. Moje pocity sú fantastické, nádherné,“ povedal Hamšík pre svoju oficiálnu stránku.

„Keď vidíte tie emócie, radosť fanúšikov Trabzonsporu, ktorí oslavujú titul. Nielen v Trabzone, ale po celom Turecku… Niet k tomu čo dodať… Aj naše oslavy budú dlhééééé…“ Hamšík nezabudol poďakovať rodine, trénerom a všetkým, ktorý ho počas kariéry podporovali.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Trabzonspor #Marek Hamšík