Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vykašľal sa na spoluhráčov. Bale ignoroval oslavy Realu Madrid

Fotky Garetha Balea s víťaznou trofejou za triumf v španielskej La Lige by ste hľadali márne. V zmluve nemá zakotvenú povinnosť tešiť sa s tímom a ani to neurobil.

01.05.2022 07:30
Gareth Bale Foto:
Gareth Bale.
debata

Real Madrid zdolal v sobotu Espaňol Barcelona 4:0 a štyri kolá pred koncom sezóny si vybojoval rekordný 35. majstrovský titul v La Lige.

Mužstvo po zápase oslavovalo triumf so svojimi rodinami na trávniku štadióna Santiaga Bernabeua a k radosti sa pridali aj zranení a suspendovaní hráči klubu.

Real Madrid oslavuje zisk majstrovského titulu. Čítajte viac Po ročnej odmlke späť na tróne. Real Madrid získal už 35. titul

Po waleskom reprezentantovi Garethovi Baleovi však nebolo ani stopy. Muž, ktorý má už dlhšie naštrbené vzťahy s vedením, chýbal na zápasovej súpiske pre bolesti chrbta.

„Zranení a potrestaní futbalisti sa teraz pripojili k tímovej oslave. Každý jeden z nich. Ale nie Gareth Bale,“ napísal na Twitteri španielsky novinár Lucas Navarette.

Fanúšikovia prístup Balea okamžite skritizovali. "Hráč, ktorému klub dôveroval a dostal dlhodobú zmluvu, ale rozhodol sa neustále preukazovať pohŕdanie klubom, pretože tréneri mali tú drzosť vyžadovať od neho na ihrisku dôslednosť. To nie je moja legenda,” napísal jeden fanúšik na Twitteri.

Tréner majstrovského Realu Carlo Ancelotti potvrdil, že Bale opustí klub, keď mu v na konci sezóny skončí zmluva. V nej má asi sotva zakotvenú povinnosť zúčastňovať sa osláv s klubovými spoluhráčmi.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10.
Dávid Hancko
AC Sparta Praha
867 000 eur

Ancelotti však na svojho zverenca nikdy nepovedal krivé slovo. „Osobný vzťah je silný, keď každý prejavuje rešpekt a on to vždy robil a nikdy ma v tomto smere nesklamal,“ uviedol pred dvomi mesiacmi Ancelotti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale #la liga