Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Beckham bol jeho vzor, teraz ho chce prekonať. A sníva o stretnutí

Ťahúň Southamptonu James Ward-Prowse strelil už 14 gólov z priamych kopov. Na rekord slávneho krajana mu chýbajú štyri zásahy.

25.04.2022 17:00
James Ward-Prowse je špecialistom na priame kopy. Foto:
James Ward-Prowse je špecialistom na priame kopy.
debata

„Hlavnou motiváciou je stretnúť sa s mojím hrdinom, ktorého som miloval, keď som vyrastal,“ uviedol kapitán Southamptonu Ward-Prowse po tom, čo strelil 14 gól z priameho kopu v Premier League. A tým nie je nik iný, ako David Beckham.

Svoj tím doviedol 27-ročný kapitán „Saints“ v nedeľu k remíze 2:2 s Brightonom a okrem krásneho trestného kopu strelil aj druhý gól Southamptonu.

Mária Mikolajová v súboji s Evelinou Summanenovou. Čítajte viac Góly ako od Beckhama a Ronalda. V zápase žien padli utešené banány

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie a ikona Manchestru United David Beckham sa o želaní Warda-Prowsa dozvedel a okamžite mu odpovedal: „Teším sa na to, kamarát. Dnes ďalší skvelý zásah, štyri ostávajú,“ napísal Beckham na Instagrame.

Ward-Prowse atakuje aj ďalší rekordný zápis legendárneho krajana. Beckhamovým maximom bolo päť zásahov z voľných kopov počas jednej sezóny. Líder Southamptonu ich má aktuálne v tomto ročníku na konte štyri.

David Beckham. Čítajte viac Plačeme, no nevzdáme sa. Beckham poskytol účet lekárke z Ukrajiny

Rodák z Portsmouthu sa už v minulosti viackrát vyjadril, čo by pre neho znamenalo prekonávanie Beckhamových rekordov. „To by bol neuveriteľný úspech a je to aj dobrá lekcia do života. Ak tvrdo pracujete na konkrétnej zručnosti, môžete sa dočkať odmeny.“

Ward-Prowse má našliapnuté k tomu, aby bol súčasťou anglickej futbalovej reprezentácie na koncoročných majstrovstvách sveta v Katare. Ale zdá sa, že stretnutie s Beckhamom je pre neho teraz prioritou.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #David Beckham #Premier League #James Ward-Prowse