Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Anfield tlieskal Ronaldovi. Domáci potom znemožnili United

Futbalisti Liverpoolu zvíťazili v súboji dvoch historicky najúspešnejších klubov Premier League nad Manchestrom United 4:0.

19.04.2022 23:15
Liverpool, Cristiano Ronaldo Foto: ,
Fanúšikovia Liverpoolu aplaudujú v 7. minúte zápasu proti Manchestru United Cristianovi Ronaldovi a vyjadrujú mu podporu po úmrtí synčeka.
debata

Po utorkovej dohrávke 30. kola sa tak dostali na čelo súťaže o dva body pred Manchester City, ktorý má o zápas menej.

Hostia z Old Traffordu pricestovali na zápas bez hviezdneho zakončovateľa Cristiana Ronalda, ktorý po úmrtí nedávno narodeného syna dostal voľno.

Úctu mu vzdali aj fanúšikovia konkurenčného Liverpoolu, ktorí sa pridali k potlesku na jeho počesť počas 7. minúty zápasu, čo bol odkaz na číslo dresu Portugalčana.

V tom čase už domáci viedli 1:0, keď v 5. min stál Luis Diaz na konci ukážkového protiútoku. V 22. min predviedli „The Reds“ ďalšiu učebnicovú kombináciu, tentokrát ňou prekonali preplnenú šestnástku a Salah zvýšil skóre.

Liverpool potvrdil, že po triumfe v semifinále FA Cupu nad Manchestrom City a postupe do semifinále Ligy majstrov má aktuálne výbornú fazónu.

Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez. Čítajte aj Smútok v rodine superhviezdy. Ronaldo oznámil tragickú správu

Duelu vládol aj po zmene strán. V 67. min sa do streleckej listiny zapísal aj Sadio Mane po ďalšom kvalitne prevedenom rýchlom protiútoku. V 85. min druhýkrát v zápase skóroval Salah, po chybe obrany hostí.

Premier League – dohrávka 30. kola:

FC Liverpool – Manchester United 4:0 (2:0)
Góly: 22. a 85. Salah, 5. L. Diaz, 68. Mane


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #FC Liverpool