Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cadiz opäť prekvapil Barcelonu. Real má titul na dosah

Futbalisti FC Barcelona prehrali v pondelkovom zápase 32. kola španielskej La Ligy doma s Cadizom 0:1. O triumfe hostí rozhodol v 48. minúte Lucas Perez.

18.04.2022 23:07
Španielsko futbal La Liga 32. kolo Barcelona... Foto: ,
Ousmane Dembele (Barcelona) a Alfonso Espino (Cadiz) bojujú o loptu počas zápasu 32. kola španielskej La Ligy FC Barcelona - CF Cadiz.
debata

Katalánci tak prišli o sedemzápasovú víťaznú sériu v súťaži, v tabuľke figurujú na druhom mieste so stratou 15 bodov na vedúci Real Madrid, pričom odohrali o zápas menej.

Pre Barcelonu je to po vypadnutí vo štvrťfinále Európskej ligy s Frankfurtom (1:1, 2:3) ďalšia tvrdá rana. Víťazný gól padol po centri z ľavej strany, brankár domácich vyrazil hlavičku i dorážku, no na ďalšiu z nohy Pereza z tesnej blízkosti už nestihol zareagovať.

Pre Cadiz je to ďalší skalp Barcelony, z predchádzajúcich troch duelov od roku 2020 s ňou raz vyhral a dvakrát remizoval. Barcelona má na konte 60 bodov, rovnako ako tretia FC Sevilla a štvrté Atletico Madrid, odohrala však o zápas menej. Cadiz sa vďaka triumfu dostal z pásma zostupu.

FC Barcelona – Cadiz FC 0:1 (0:0)
Gól: 48. Perez


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #futbal #barcelona #la liga