Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar po triumfe Interu: Sme na správnej ceste, nesmieme poľaviť

Inter Miláno so slovenským obrancom zvíťazil na pôde Spezie 3:1. Tri body si po výhre 2:0 nad FC Janov pripísalo aj AC Miláno a ostáva na čele tabuľky Serie A.

15.04.2022 22:09
Radosť futbalistov Interu Miláno po góle v... Foto:
Radosť futbalistov Interu Miláno po góle v sieti Spezie.
debata

Slovenský obranca Milan Škriniar odohral pri víťazstve celý duel a patril medzi opory zadných radov obhajcu majstrovského titulu.

„Vyhrať na pôde Juventusu bolo veľmi dôležité pre zvýšenie morálky a dodalo nám motiváciu hrať každý zápas vo vysokej intenzite a s túžbou po víťazstve,“ uviedol po triumfe v Spezii Škriniar pre oficiálny klubový portál.

SR Futbal FL 6. Ružomberok Slovan titul ZAX Čítajte viac Titul sa po štvrtýkrát za sebou zafarbil do belasa. Slovan je majster

Inter dosiahol tretie víťazstvo za sebou. Po výhre nad Juventusom uspel pred týždňom doma proti Verone. „Dnes sme si to ku koncu trochu sťažili, ale sme na správnej ceste. Musíme hrať takto ďalej a nikdy nepoľaviť,“ povedal slovenský reprezentant.

O góly hostí na pôde Spezie sa postarali Marcelo Brozovič, Lautaro Martinez a Alexis Sanchez. Inter Miláno má na konte 69 bodov, vedúce AC Miláno o dva body viac.

Serie A – 33. kolo:

Spezia Calcio – Inter Miláno 1:2 (0:1)

Góly: 88. Maggiore – 31. Brozovič, 73. Martinez, 90.+4. Sanchez

/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/

AC Miláno – FC Janov 2:0 (1:0)

Góly: 11. Leao, 88. Messias


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #Milan Škriniar