Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepší futbalista všetkých čias? Messi to bude nosiť na rukáve

Paríž St. Germain získal nového sponzora, spoločnosť GOAT. V angličtine sa prvé písmená slova používajú na označenie najlepšieho hráča všetkých čias.

14.04.2022 16:00
Lionel Messi. Foto:
V aktuálnej sezóne je ešte na rukávoch PSG názov starého sponzora.
debata

GOAT, čiže Greatest of all time. V preklade najlepší (hráč) všetkých čias. Je to zároveň aj meno spoločnosti, s ktorou Paríž St. Germain uzatvoril trojročnú marketingovú dohodu.

GOAT tak bude od júla žiariť na rukávoch parížskeho klubu na dresoch, vrátane tréningových, rozcvičovacích aj zápasových. Zmluva by mala priniesť do pokladnice klubu 50 miliónov eur.

Paríž St. Germain oznámil nového klubového sponzora prostredníctvom sociálnych sietí. „PSG a globálna digitálna a lifestylová platforma oznamujú dôležité viacročné partnerstvo, ktoré spečatí prítomnosť na rukáve parížskeho dresu od budúcej sezóny.“

Najlepšie platení futbalisti sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. David de Gea (Manchester United): 23 406...

GOAT prostredníctvom webovej stránky ponúka oblečenie a doplnky od popredných svetových značiek a spoločnosť bola založená v roku 2015.

Platforma sa pripojí ku klubu ako oficiálny partner do konca aktuálnej sezóny a potom sa od júla stane jedným z hlavných partnerov klubu a objaví sa na dresoch.

Lionel Messi. Čítajte viac Genialita Messiho v 10 minútach. Takto ľahko ničil obrancov

„Sme radi, že môžeme privítať GOAT v rodine Paríž Saint-Germain. Vďaka tejto spolupráci sa pridajú k exkluzívnemu zoznamu klubových partnerov,“ uviedol marketingový riaditeľ klubu Marc Armstrong.

Medzi fanúšikmi sa hovorí, že GOAT môže byť len jeden. Od leta bude po trávnikoch behať len jeden držiteľ Zlatej lopty, ktorý to bude mať aj „písomne“.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Lionel Messi