Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Real stráca 15 bodov. No Ronaldinho verí, že Barcelona získa titul

Bývalý líder FC Barcelona ešte svoj bývalý klub napriek výraznej strate neodpisuje.

10.04.2022 15:38
Ronaldinho. Foto:
Ronaldinho.
debata

Stiahnuť 15-bodové manko na lídra španielskej La Ligy sa zdá byť na prvý pohľad nereálne. No Barcelona má v porovnaní s Realom Madrid dva zápasy k dobru.

Aj preto Ronaldinho, ktorý obliekal dres katalánskeho veľkoklubu v rokoch 2003 až 2008 svojho bývalého zamestnávateľa neodpisuje. „Sme nadšení z toho, že Barca hrá opäť dobre. A myslím si, že všetko je možné,“ uviedol pre Mundo Deportivo na margo šancí na zisk titulu.

Ivan Rakitič. Čítajte viac Skončil iba v spodkoch. Exhviezda FC Barcelona sa rozdala fanúšikom

Mnohé o ďalších nádejach Barcelony napovie už jej večerný súboj La Ligy, keď sa predstaví na pôde Levante. „Ako fanúšik verím, že im to pôjde naďalej dobre a môže nastať veľký comeback.“

Vychválil aj prácu bývalého spoluhráča a niekdajšieho režiséra hry Xaviho. Podľa Brazílčana vás jeho vplyv núti sledovať zápasy klubu.

Radosť FC Barcelony po strelení gólu do siete Realu Madrid. Čítajte viac Blamáž Realu Madrid v El Clásicu. Barcelona ponížila veľkého rivala

Ronaldinho vyhral s Barcelonou španielsku ligu v rokoch 2005 a 2006, pričom v roku 2006 pridal aj triumf v Lige majstrov.

Okrem trénerských schopností Xaviho pomáhajú k zlepšeným výsledkom aj zimné posily Barcelony, ktorá v januári získala útočníka Aubameyanga, Ferrána Torresa a Adamu Traoreho.


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ronaldinho #fc barcelona #la liga