Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ronaldo vypenil po prehre United. Odniesol si to mobil fanúšika

Cristiano Ronaldo mal po prehre Manchestru United s Evertonom 0:1 vyraziť telefón z ruky priaznivca. Za nevhodnú reakciu sa ospravedlnil.

10.04.2022 08:30
Cristiano Ronaldo. Foto:
Cristiano Ronaldo v zápase proti Evertonu.
debata

Pri odchode z trávnika štadióna Goodison Park mal Ronaldo v návale hnevu vyraziť mobilný telefón z ruky fanúšika domáceho Evertonu.

Manchester United potvrdil, že klub prešetruje incident, ktorý sa v sobotu podvečer začal šíriť sociálnymi sieťami.

A večer už na Instagrame Ronaldo zverejnil príspevok, v ktorom sa za svoje nevhodné správanie ospravedlnil.

Aanthony Gordon sa teší z gólu. Čítajte viac Odhodlaný Everton zatienil Manchester United. Kanonáda Chelsea

„Nikdy nie je ľahké vyrovnať sa s emóciami v ťažkých chvíľach, ako je tá, ktorej čelíme. Napriek tomu musíme byť úctiví a ísť príkladom všetkým mladým, ktorí milujú túto hru,“ napísal Ronaldo.

V ďalších riadkoch pozval poškodeného fanúšika Evertonu na Old Trafford, aby si pozrel najbližší zápas Manchestru United.

Manchester United, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo starne, nie je ako predtým. Cristiano schladil Rooneyho dvomi slovami

Portugalská hviezda odchádzala z trávnika so stiahnutou ľavou ponožkou a odhalila dve škaredé tržné rany na svojej holeni. Na záberoch je vidieť, ako v ľavej ruke nesie chrániť, ale jeho pravá ostala mimo dohľadu.

Každopádne, výkon Manchestru United bol označovaný za hanebný a bývalá opora klubu Gary Neville ju pre jednu z televízii označil za vtip.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Premier League