Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Óda na Škriniara. Z vrecka vybral kľúče, mobil a hviezdu za 85 miliónov

Bol to jeden z najväčších zimných prestupov v histórii. Dušan Vlahovič vymenil Fiorentinu za Juventus. Turínčania zaplatili za mladého Srba cez 80 miliónov eur. Veria, že im vystrieľa ligový primát.

05.04.2022 12:34
Milan Škriniar Dušan Vlahovič Foto:
Milan Škriniar z Interu Miláno v súboji s útočníkom Juventusu Dušanom Vlahovičom.
debata

V januári oslávil 22. narodeniny a dostal parádny darček. Prestup do jedného z najslávnejších klubov, kde sa však počíta len jedno – titul.

Juventusu sa však v 31. kole Serie vzdialil. Stará dáma doma padla v šlágri s Interom Miláno 0:1. Na vedúce AC Miláno momentálne Turínčania strácajú osem bodov. Do konca sezóny zostáva sedem kôl.

Namiesto skvelých streleckých schopností Vlahoviča sa na Apeninskom polostrove rozoberala defenzívna genialita Milana Škriniara.

Milan Škriniar, Alvaro Morata Čítajte viac Morata a spol. cez Škriniara neprešli. Inter uťal dlhú sériu Juventusu

„Je ako stena,“ písal jeden z fanúšikov na sociálnych sieťach. „Keď prišiel domov, z vrecka si vybral kľúče, peňaženku, mobil a Vlahoviča,“ vtipkoval ďalší.

Pravdou je, že Škriniar toho nádejnému zakončovateľovi veľa nedovolil. Po náročných reprezentačných súbojoch s Erlingom Haalandom sa veľmi rýchlo preorientoval na ďalšieho hviezdneho strelca.

Na sociálnych sieťach sa objavilo zostrihané video, ktoré v krátkosti zanalyzovalo Škriniarov výkon proti Juventusu. Slovenský obranca si od talianskych médií vyslúžil pochvalné hodnotenia.

Aj samotný Škriniar bol s výkonom spokojný. Podobne ako Neapol so Stanislavom Lobotkom je aj Inter naďalej blízko nečakanému lídrovi zo San Sira.

"Vedeli sme, aký dôležitý zápas to je. Som na nás veľmi pyšný. Bojovali sme do poslednej minúty.

Tieto tri body sú kľúčové. Potrebovali sme vyhrať a podarilo sa nám to vďaka tvrdej robote. Do ďalších zápasov nám to pomôže.

Možno náš výkon nebol ideálny, ale najdôležitejšie sú body, nie ako sa k nim dopracujete. Vyhrali sme dôležitý duel a teraz hráme o všetko," povedal po zápase Škriniar

Serie A sľubuje nevídanú zápletku. Zapoja sa do nej aj Slováci?

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Inter Miláno #Milan Škriniar #Dušan Vlahovič