Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kruté týždne víťaza Ligy majstrov. Popri sankciách musí riešiť aj rozvod

Tréner FC Chelsea Thomas Tuchal sa po 13 rokoch manželstva rozchádza s bývalou novinárkou Süddeutsche Zeitung Sissi Tuchelovou.

04.04.2022 06:30
Thomas Tuchel s manželkou Sissi Tuchelovou. Foto:
Thomas Tuchel s manželkou Sissi Tuchelovou.
debata

Ešte pred 10 mesiacmi bol pritom na vrchole. Po pár mesiacoch v pozícii trénera Chelsea triumfoval v prestížnej Lige majstrov a život v Anglicku si nevedel vynachváliť.

Teraz je všetko inak. Tuchel už niekoľko týždňov bojuje s následkami sankcii, ktoré boli uvalené na majiteľa Chelsea Romana Abramoviča. Klub nemôže predlžovať zmluvy s hráčmi, má obmedzené všetky výdavkové položky a dokonca nemôže predávať vstupenky na domáce zápasy.

Antonio Rüdiger. Čítajte viac Prvý utečenec od Abramoviča. Hviezdny obranca pôjde do Juventusu

A aby toho nebolo málo, teraz riešil Tuchel podľa britských médií aj rozvod. Podľa nich sa Thomas a Siss snažili vyhnúť rozchodu, ale nakoniec nebolo inej cesty.

„Je to veľmi smutné. Teraz sú najvyššou prioritou ich dcéry. Minulý týždeň boli podané papiere, aby sa rozvodové konanie mohlo rozbehnúť,“ uviedol zdroj, ktorý si neželal byť menovaný.

Roman Abramovič Čítajte viac Ruský oligarcha je minulosť. O Chelsea sa strhla bitka iných miliardárov

Okrem existujúceho majetku manželov môže byť pri rozvode v hre aj časť Tuchelových budúcich príjmov. Podľa odhadov je jeho ročný plat v Chelsea na úrovni 8 miliónov eur.

Informácie o problémoch v súkromnom živote Tuchela prišli krátko potom, čo Chelsea šokujúco prehrala v Premier league doma s Brentfordom 1:4.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Chelsea FC