Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pomsta Parížu? Neymar ledva trénuje, za tímom vraj prichádza opitý

Vypadnutie z Ligy majstrov, nevýrazné výkony v domácej súťaži. A to nie je všetko.

24.03.2022 08:25
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata

Aj keď je Paríž St. Germain stále lídrom tabuľky Ligue 1 o 12 bodov pred Marseille, fanúšikovia neskrývajú hnev. Dali ho najavo aj pred necelými dvoma týždňami pred stretnutím s Bordeaux, keď hviezdy privítali ohlušujúcim piskotom.

Najviac kritiky sa ušlo juhoamerickým hviezdam Lionelovi Messimu a Neymarovi. Tie už po prehre s Realom Madrid čelili "označeniam ako "preplatení žoldnieri.

Na viacerých zahraničných stránkach sa objavili ostré slová francúzskeho novinára Daniela Riola. Ten Brazílčana nešetril a snažil sa nájsť dôvod jeho chabých výkonov.

"Neymar už ledva trénuje a v žalostnom stave, takmer opitý prichádza na tréningy. Je to cesta, ktorou sa chce PSG pomstiť. Mali by sme mu podpísať šek a nechať odísť. Nechajte ho ísť, PSG ničí.

Fanúšikov už nezaujíma jeho klaunské správanie či dokument na Netflixe. Pre klub je to totálna prehra," povedal Riolo pre RMC Sport.

Lionel Messi Čítajte aj Messi je žoldnier a podvodník! Exhráč PSG tvrdo naložil aj Neymarovi

Podľa jeho slov už hráči neťahajú za jeden koniec povrazu.

„PSG už nie je klub. Tréner akoby neexistoval, prezident nepovie ani slovo. Po takejto katastrofe sa malo zasiahnuť, ale k ničomu neprišlo. Ani zo strany Leonarda (športového riaditeľa), ani od Nassera Al-Khelaifiho (prezidenta klubu). Nič,“ dodal Riolo.

Neymar sa momentálne nachádza v Brazílii. Spolu s reprezentačnými spoluhráčmi ich už z pozície istého postupujúceho čaká v kvalifikačnom zápase MS 2022 v noci na piatok nášho času Čile.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain