Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Slavie je vážne chorý. Keď sa to dozvedel tréner, celú noc nespal

Predsedovi predstavenstva futbalového klubu SK Slavia Praha Jaroslavovi Tvrdíkovi diagnostikovali vážnu chorobu.

16.03.2022 22:56
Jaroslav Tvrdík Foto:
Jaroslav Tvrdík (vpravo) a Jindřich Trpišovský na archívnej snímke.
debata

V stredu musel podstúpiť onkologický operačný zákrok v pražskej nemocnici. Šéf úradujúceho českého majstra z ostatných troch rokov bude od práce pauzovať minimálne štyri mesiace.

Informácie priniesol web Expres.cz, cituje ho portál iDnes.cz.

„Som v nemocnici, ale nechcem to komentovať, je to súkromná vec. Navyše je vojna, keď trpí oveľa viac ľudí ako ja,“ napísal Expresu päťdesiattriročný Tvrdík v textovej správe.

Ivan Schranz Čítajte aj Slavia nevyužila vylúčenie Štetinu a senzačne padla. Haraslín skóroval

O svojej diagnóze vie šéf Slavie asi štrnásť dní, chod klubu je podľa dopredu nastavených procesov zabezpečený,“ uistila Slavia v oficiálnom vyhlásení.

„Celý klub a A-tím vyjadrujú pánovi Tvrdíkovi v jeho dôležitom zápase maximálnu podporu a v mysliach sme neustále s ním,“ dodal klub.

Futbalisti Slavie Praha budú v odvete osemfinále Európskej konferenčnej ligy hájiť v Linzi náskok 4:1 z úvodného duelu v Edene.

„Zošívaní“ doma zvíťazili nad zástupcom z Rakúska LASK Linz presvedčivo 4:1. „Verím, že chlapci vo štvrtok postúpia a bude to jazda až do finále,“ zakončil Tvrdík.

Yira Sor Čítajte viac Jednou nohou vo štvrťfinále. Slavia rozobrala Linz

„Viem to už od minulého týždňa. Celú noc som z toho nespal,“ uviedol tréner Slavie Jindřich Trpišovský pre Sport.cz.

Niekdajší politik ČSSD a minister obrany Jaroslav Tvrdík sa v Slavii začal angažovať v roku 2015, keď sprostredkoval predaj klubu čínskemu vlastníkovi.

V apríli 2016 sa postavil na čelo klubového predstavenstva. Odvtedy je tiež jedným z najmocnejších ľudí v českom futbale.

Podporu bývalému šéfovi už na sociálnej sieti vyjadril napríklad reprezentačný obranca Vladimír Coufal, ktorý zo Slavie prestúpil do londýnskeho West Hamu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #SK Slavia Praha #Jaroslav Tvrdík