Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kruté dozvuky kariéry. Ex-kanonierovi Paríž St. Germain amputovali nohu

Trvalé zdravotné následky musel riešiť 49-ročný Bruno Rodriguez radikálnym spôsobom.

14.03.2022 11:00
Bruno Rodriguez. Foto:
Bruno Rodriguez v drese Paríž St. Germain.
debata

Kariéru ukončil Bruno Rodriguez ešte v roku 2005 v tíme Clermont Foot. No ani po odchode do futbalového dôchodku sa nezbavil zdravotných problémov.

Dlhoročné utrpenie bývalého útočníka Paríž St. Germain, španielskeho Rayo Vallecano či anglického Bradfordu City vyústilo do krutého zákroku.

Chelsea, Newcastle Čítajte viac Dúbravka čelil hviezdam Chelsea, inkasoval až v závere. Kucka prihral na gól

„Posielame silu a odvahu Brunovi Rodriguezovi, ktorý sa po následkoch futbalovej kariéry musel odhodlať k amputácii nohy,“ zverejnila v stanovisku Národná únia profesionálnych futbalistov.

49-ročnému Francúzovi poslal povzbudzujúcu správu aj jeho bývalý klub. „Paríž St. Germain posiela odkaz podpory svojmu bývalému útočníkovi Brunovi Rodriguezovi, jeho rodine a blízkym v tejto ťažkej skúške.“

Rodriguez pôsobil pod Eiffelovkou na konci minulého tisícročia a vždy bolo jeho túžbou obliecť si dres Paríža. Napokon v jeho drese odohral 18 zápasov a strelil šesť gólov.

Doteraz považuje prestup z PSG do Lens za najväčší omyl kariéry. „Musím uznať, že som urobil chybu. Mal som počkať ešte aspoň šesť mesiacov, ale s mojou povahou som nikoho nepočúval a balil si kufre,“ uviedol v rozhovore z roku 2015.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #amputácia