Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Petr Čech otvorene o Chelsea: éru Abramoviča nemôžeme vymazať

Odkedy britská vláda uvalila sankcie na majiteľa anglickej Chelsea Romana Abramoviča, prežíva veľkoklub náročné časy.

14.03.2022 10:00
Petr Čech. Foto:
Technický riaditeľ FC Chelsea, Petr Čech.
debata

„Ideme zo dňa na deň,“ uviedol pre televíziu Sky Sport technický riaditeľ Chelsea a bývalý český reprezentant Petr Čech.

Ten sa o problémoch majiteľa ovplyvnených vojnovým konfliktom na Ukrajine rozhovoril pred nedeľným duelom Premier league, v ktorom Chelsea zdolala Newcastle 1:0.

Švédsko Anglicko Rusko Futbal Chelsea Abramovič predaj Čítajte viac Bodka za Abramovičovou érou. Aj Premier League ho škrtla ako šéfa Chelsea

Sankcie uvalené na Abramoviča ochromili klub: Chelsea dostala špeciálnu licenciu na pokračovanie v súťaži, nemôže predávať ani podpisovať hráčov, obnovovať zmluvy, predávať vstupenky či tovar a výrazne jej bol skresaný aj rozpočet na cestovanie.

Na priamu otázku, či dokáže Chelsea dokončiť sezónu Čech odpovedal: „Musím priznať, že ideme zo dňa na deň, pretože to nie je v našich rukách. Rozhovory prebiehajú, aby sme mohli fungovať tak, aby sme sezónu dokončili.“

Chelsea, Newcastle Čítajte viac Dúbravka čelil hviezdam Chelsea, inkasoval až v závere. Kucka prihral na gól

Bývalú dlhoročnú brankársku oporu klubu rozladili hlasy, ktoré poukazujú na posledných 19 rokov histórie Chelsea.

„Počul som, že sa ľudia snažia vymazať posledných 19 rokov z pamäti futbalovej komunity. Ale toto nie je o peniazoch, je to o oddanosti a tvrdej práci,“ skonštatoval Čech.

Nick Candy s priateľkou Holly Valanceovou. Čítajte viac Na Chelsea chodí od štyroch rokov. Miliardár chystá ponuku Abramovičovi

Riaditeľ klubu priznal, že nebol priamo zapojený do diskusii Chelsea s vládou o rozsahu špeciálnej licencie na pokračovanie v Premier league.

„Dúfame, že ľudia pracujúci pre klub budú môcť dostávať svoj plat a žiť ďalej svoje životy a dúfajme, že aj pracovať,“ dodal Čech.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Petr Čech #Roman Abramovič #Chelsea FC