Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepší Abramovič. Legenda Chelsea čelí kritike za príspevok

Majiteľ FC Chelsea je pod rastúcim tlakom kvôli prepojeniam na ruského prezidenta Vladimira Putina.

04.03.2022 10:28
John Terry a Roman Abramovič Foto:
John Terry a Roman Abramovič po zistku titulu v Premier league v roku 2005.
debata

A preto akákoľvek pozitívna správa na adresu Abramoviča vyvolá búrku nevôle. Naposledy to bol príspevok dlhoročného kapitána Chelsea Johna Terryho.

Na Twitteri zverejnil fotografiu, na ktorej je spolu s Abramovičom a trofejou za víťazstvo v Premier league s textom: Najlepší.

Toto ospevovanie ruského oligarchu rozhnevalo labouristického poslanca Chrisa Bryanta, ktorý naliehal na Terryho, aby okamžite stiahol svoj príspevok.

„Myslím, že by ste to mali čo najskôr stiahnuť. Ľudia na Ukrajine sú bombardovaní, ostreľovaní a vraždení, zatiaľ čo vy oslavujete Abramoviča,“ uviedol Bryant v parlamente.

Roman Abramovič Čítajte viac Abramovič balí a rýchlo predáva. Rus ponúka Chelsea za šialené peniaze

Abramovič viackrát poprel prepojenia na ruského prezidenta Vladimíra Putina, no len štyri dni po invázii vojsk na Ukrajinu sa rozhodol zveriť správcovstvo klubu charitatívnej organizácii. Následne sa už spomína aj predaj klubu za 3,5 miliardy eur.

Bryant, ktorý ešte minulý týždeň žiadal aby bol Abramovič zbavený vlastníctva Chelsea, označil Terryho tweet za otrasný.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Terry #Roman Abramovič #Chelsea FC