Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Majster sveta odkázal Ronaldovi: Mal by skončiť, kým je na vrchole

Mala to byť výnimočná sezóna v podaní Manchestru United. Klub v lete 2021 získal hviezdneho Cristiana Ronalda, elitného obrancu Raphaela Varana aj talentovaného Jadena Sancha. No výkony a výsledky "červených diablov" sú ďaleko za očakávaniami.

01.03.2022 14:19
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo nemá v tejto sezóne veľa dôvodov na radosť.
debata

Aktuálne kritikou smerom k veľkoklubu z Old Trafford nešetril ani majster sveta v drese Francúzska z roku 1998, Frank Leboeuf.

Bývalý obranca londýnskej Chelsea tvrdí, že Ronaldo by sa mal zamyslieť nad budúcnosťou. „Príde čas, keď bude musieť zvážiť, čo bude robiť so životom a kariérou,“ uviedol 54-ročný Francúz pre ESPN.

Ralf Rangnick, Cristiano Ronaldo Čítajte viac Prečo ste ma stiahli? Rozčúlený Ronaldo objatie neopätoval

Kritické hlasy na adresu Ronalda silnejú najmä preto, že Manchester United je ďaleko od výkonov v minulej sezóne, keď v Premier League obsadil 2. miesto za majstrovským Manchestrom City.

Pre porovnanie v ročníku 2020/21 mali United priemer gólov na zápas 1,92 kým v tomto ročníku ich ofenzíva klesla o tri desatiny.

„Nechcem, aby bol z neho bežný hráč. Bol by som radšej, keby ukončil kariéru, kým je na vrchole,“ skonštatoval Leboeuf.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Frank Leboeuf