Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar sa nebráni odchodu z Interu. Má to len jeden háčik

Špekulácie okolo jeho budúcnosti opäť narastajú. Niektorí o ňom hovoria ako o budúcom kapitánovi Interu, iní zase ako o komodite, na predaji ktorej milánsky klub zinkasuje značnú sumu.

27.12.2021 16:41
škriniar futbal inter Foto:
Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
debata

O služby Milana Škriniara je záujem najmä v Anglicku.

Slovenský stopér je známy nekompromisnou defenzívou s kvalitnou prihrávkou, čo sú devízy, ktoré si v Premier League veľmi cenia.

Do svojho tímu by ho rád získal Antonio Conte. Bývalý kouč Interu aktuálne trénuje londýnsky Tottenham, ktorému by sa kvalitný stredný obranca veľmi hodil.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
11. Ján Greguš (San José) - 603-tisíc.

„Nebránim sa odchodu do zahraničia. Má to však jeden háčik – v Interi som veľmi spokojný a nemám dôvod na odchod,“ uviedol rodák zo Žiaru nad Hronom v rozhovore pre denník Corriere della Sera.

Jeho zmluva s Interom je platná do júna 2023.

„Zatiaľ sme nerokovali o jej predĺžení, ale na to je času dosť. Samozrejme, nikdy neviete, čo sa môže stať. Ale ako som povedal, v Miláne som šťastný – v profesionálnom i osobnom živote,“ dodal 26-ročný stopér.

Priznal, že keď v lete 2019 prišiel do klubu Conte a zmenil štvorčlennú obranu na troch bekov, trvalo mu dlhšie, pokiaľ si osvojil spoluprácu v novej formácii.

Milan Škriniar Čítajte viac Najbohatšiemu futbalovému mecenášovi na svete sa začalo snívať o Škriniarovi

„Conte ma raz zobral a všetko mi osobne vysvetlil. Mal pripravené videá, veľa ich používal. Nielen mne, ale aj ostatným spoluhráčom neustále zdôrazňoval, že najdôležitejšia je víťazná mentalita,“ prezradil Škriniar.

Nový kouč Interu Simone Inzaghi je podľa Slováka úplne iná osobnosť.

„Inzaghi je ako náš spoluhráč. Rozumie nám, veľa sa s nami rozpráva, smeje sa a vtipkuje. Vtipkovali sme aj s Contem, ale až potom, ako sme vyhrali majstrovský titul,“ dodal Škriniar.

Interu sa darí aj po odchode Conteho, po 19 kolách ročníka vedie tabuľku Serie A so 4-bodovým náskokom pred mestským rivalom AC.

Športové hviezdy oslavovali Vianoce 2021 Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Anastasia Kuzminová s rodinou.

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #futbal #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar