Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniarov hviezdny spoluhráč k Dúbravkovi? Možno už v zime

Futbalisti anglického klubu Newcastle United stále figurujú na predposlednej priečke anglickej Premier League, ale posilnení arabským kapitálom permanentne uvažujú o posilách už počas blížiaceho sa zimného prestupového termínu.

22.12.2021 18:54
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Inter (@inter)

Tím slovenského brankára Martina Dúbravku aktuálne zacielil na dve možné posily do útoku a obe sú zvučného mena.

United by prioritne chceli získať Francúza Anthony Martiala z Manchestru United a záujem majú aj o bosnianskeho kanoniera Interu Miláno Edina Džeka. Informoval o tom denník The Sun na svojom webe.

Dvadsaťšesťročný Martial pôsobí v Manchestri United už od roku 2015, ale v aktuálnej sezóne zasiahol len do desiatich zápasov a strelil jediný gól.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Martial (@martial_9)

"Newcastle by rád podpísal Martiala ako prvé veľké meno v budúcom mesiaci. Za hosťovanie tohto hráča sú ochotní v St James' Parku zaplatiť približne 6 miliónov libier (cca 7,04 milióna eur – pozn.).

Martial vie, že ak chce pravidelne hrávať, musí opustiť Old Trafford. Záujem získať ho do konca sezóny má aj Juventus Turín," napísal The Sun.

Čo sa týka Džeka, 35-ročný útočník má za sebou aj päť rokov v Manchestri City (2011 – 2016), počas ktorých nastrieľal 50 gólov a pridal 24 asistencií v Premier League a údajne by si ešte rád zahral najvyššiu anglickú súťaž.

Holandsko LM E.sk Ajax Benfica Čítajte viac Akrobat, fotografi ho milujú. Briti píšu o zdatnom Dúbravkovom konkurentovi

Momentálne sa mu v Interi Miláno strelecky darí a úradujúci šampión je na čele Serie A aj vďaka jeho 11 gólom.

„Napriek tomu Inter by mohol byť v pokušení okamžite zarobiť na útočníkovi, ktorého podpísal v lete tohto roku ako voľného hráča po prestupe z AS Rím,“ dodal anglický zdroj.

Noví saudskoarabskí majitelia Newcastlu nedávno informovali aj o snahe získať gréckeho reprezentačného brankára Odyssesasa Vlachodimosa z Benficy Lisabona a tiež anglického reprezentačného stredopoliara Dele Alliho z Tottenhamu.

Dúbravka Salman Čítajte viac Angličanom krvavé peniaze nesmrdia. Dokedy vydrží Dúbravka?

Dele Alli, celým menom Bamidele Jermaine Alli, má 25 rokov a v anglickej futbalovej reprezentácii odohral už 37 zápasov s bilanciou troch strelených gólov.

V aktuálnom ročníku Premier League zasiahol do deviatich stretnutí a strelil jeden gól.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United