Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík bol pri obrate. Šéf klubu: Skvelý charakter, neuveriteľný športovec

Futbalisti Trabzonsporu potvrdili v utorok post lídra tureckej ligy a zvíťazili na pôde Altay Izmir 2:1, keď po polčase prehrávali 0:1. Na čele tabuľky majú 12-bodový náskok pred Konyasporom.

21.12.2021 20:24 , aktualizované: 22.12.2021 13:40
Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík.
debata

Slovenský stredopoliar hostí Marek Hamšík odohral celý zápas a dostal žltú kartu.

"Sme šťastní, že sme zvládli náročný duel. Už v prvom polčase sme mali viac z hry, no do vedenia išli domáci. Obraz hry sa nezmenil ani po zmene strán.

Išli sme na doraz a dokázali sme otočiť skóre. Bol to krásny duel s ďalším trojbodovým ziskom. Ideme ďalej po našej ceste," povedal Hamšík pre svoj oficiálny web.

Turecká liga pokračuje aj cez víkend, Trabzonspor v Prvý sviatok vianočný nastúpi pred svojimi fanúšikmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Trabzonspor (@trabzonspor)

„Radi by sme prvú polovicu súťaže dovŕšili sobotňajším domácim triumfom nad Basaksehirom,“ dodal 34-ročný špílmacher, ktorého Trabzonspor v prvých 18-tich kolách získal 45 bodov. Vlani v tomto čase mal na konte iba 27.

Hamšík sa tiež už teší na vianočné sviatky, napriek klubovým povinnostiam bude s najbližšími. "Je super, že moja rodinka prišla za mnou do Trabzonu.

Marek Hamšík Čítajte viac Jeden zásah a Švédi sú uchvátení. Hamšíkov gól vyhlásili za najkrajší v roku

Síce sme niekoľko tisíc kilometrov od domova, budeme mať ale slovenské Vianoce so všetkým čo k tomu patrí. Budeme mať aj kapustnicu," prezradil.

Na jeho adresu znejú z Turecka chvály. A netýkajú sa len výkonov na ihrisku.

Prezident klubu Ahmet Agaoglu sa v pondelok pre portál haber61.net vrátil ku koncu júna a rýchlemu spečateniu transferu. Ocenil, že zo strany Hamšíka s manažérom (Jurajom Venglošom, pozn.) neprišlo k zdĺhavým vyjednávaniam.

Dávid Strelec Čítajte viac Taliani Škriniara milujú, Hamšík je legenda. Pomohli aj mne

"Išlo o jeden z najpohodlnejších prestupov, ktoré Trabzonspor za posledné roky urobil. Veľmi nás to teší, (Hamšík) nie je len skvelý charakter, ale aj neuveriteľný športovec.

Aj bezproblémová dohoda je toho dôkazom. Do Trabzonu prišiel hrať futbal," uviedol Agaoglu.

Výsledky: Antalyaspor – Kasimpasa SK 1:1, Basaksehir Istanbul – Giresunspor 3:1, Demirspor – Galatasaray Istanbul 2:0, Altay Izmir – Trabzonspor 1:2 (za hostí M. Hamšík celý zápas + ŽK)

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Trabzonspor #Marek Hamšík