Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ramos po žrebe: Real milujem, ale budem proti nemu bojovať až na smrť

Ako sme informovali v utorok, v jednom z ťahákov osemfinálového programu Ligy majstrov sa stretnú futbalisti Realu Madrid a Paríža St. Germain.

14.12.2021 20:55
Francúzsko Futbal liga Saint-Etienne PSG Foto: ,
Sergio Ramos sa teší z gólu so spoluhráčmi z PSG.
debata

Špecifickú príchuť bude mať pre Sergia Ramosa, ktorý bol ešte v minulej sezóne kapitánom španielskeho veľkoklubu. Túto pozíciu zastával od roku 2015, v drese Realu pôsobil od roku 2005.

Nekompromisný obranca pre denník Marca podotkol, že by radšej hral vo vyraďovacej časti proti inému tímu. Zároveň však zdôraznil, že v drese nového zamestnávateľa nechá na ihrisku všetko.

Andrej Aršavin Čítajte viac Podvod a hanba! Škandalózny žreb vyostril spory medzi Realom a UEFA

„Najskôr som si myslel, že budeme čeliť United (žreb museli opakovať pre chybu softvéru, pozn.), čo sa mi páčilo, no potom sa ukázalo, že to neplatí,“ povedal.

"Bol by som radšej, keby to nebol duel proti Realu, ale návrat na Bernabéuov štadión je dôvod na radosť. Kvôli covidu som sa nemohol rozlúčiť. Osud je vrtkavý.

Viete, že k Realu cítim lásku. Teraz je rad na mne, aby som bránil PSG a urobil všetko, čo je v mojich silách, aby som pomohol k postupu. Je to tím, ktorý mi dal dôveru. Za PSG budem bojovať až na smrť," dodal.

Najbohatšie futbalové kluby planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Inter Miláno - 6,2 miliardy libier.

Pre zranenie odohral v tejto sezóne za Parížanov len jeden zápas:

"Bolo to ťažké, iné, než som zažil v kariére. Vždy sa mi vyhýbali zranenia. No veľa temných hodín mi pomohlo prekonať výzvy. Ramos tu ešte chvíľu bude.

Rodina sa už dobre zžila s novým prostredím, ja sa znova usmievam a chcem sa opäť hrávať."

Sergio Ramos Čítajte viac Ramos sa dočkal parížskeho debutu. Neymar sa škaredo zranil

Priznal, že sa ťažšie adaptoval na život v Paríži, no v šatni sa už adaptoval. „V tíme sú veľké hviezdy a je dôležité, aby sme spolu dobre vychádzali. Privítali ma s otvorenou náručou,“ teší ho.

Prvé zápasy osemfinále sú na programe 15. a 16. februára.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Paríž St. Germain #Sergio Ramos